Καλή Χρονιά από τους Unboxholics!

Ας είναι το 2021 μια καλύτερη χρονιά...
01 Ιανουαρίου 2021 14:28
Καλή Χρονιά από τους Unboxholics!

Το 2020, που μόλις μας αποχαιρέτησε, δε φέρθηκε καλά. Η χρονιά αυτή, μία από τις χειρότερες που έχει ζήσει η ανθρωπότητα τις τελευταίες δεκαετίες, μάς γνώρισε σε πρωτοφανή σκηνικά και μοίρασε ατελείωτη δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους. Και δεν ήταν μόνο ο ιός, αυτός καθαυτός. Πόσοι καταστράφηκαν οικονομικά και ψυχικά; Πόσα όνειρα γκρεμίστηκαν; Πόσες ζωές πήγαν "πίσω"; Και δεν ήταν μόνο η πανδημία. Μία γρήγορη ανασκόπηση να κάνεις και θα τρομάξεις με τα όσα είδαν τα μάτια μας την περασμένη χρονιά. Ας φύγει, λοιπόν, και ας πάει στον...αγύριστο. Δε θέλουμε άλλο φόβο, δε θέλουμε άλλο τρόμο, δε θέλουμε άλλη μοναξιά. Όλοι ελπίζουμε να είναι το 2021 η χρονιά που θα μας δώσει περισσότερα απ' αυτά που μας πήρε το 2020.

Εμείς ως Unboxholics, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο μέσο μας, που αγκαλιάζετε ό,τι προσπάθεια κι αν κάνουμε και που απολαμβάνετε το υλικό μας σε Unboxholics.com, YouTube, Twitch και στα λοιπά social media. Μόνο ο Δεκέμβριος βρήκε το site μας με 2 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και το YouTube κανάλι μας με 9 εκατομμύρια προβολές. Τα νούμερα αυτά, εκτός από το να αισθανόμαστε ευγνώμονες, μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και μας "σπρώχνουν" στο να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα, με λιγότερα λάθη και περισσότερη αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε. Υποσχόμαστε πως θα είμαστε εδώ και για τη 10η χρονιά των Unboxholics, πιο παθιασμένοι και ορεξάτοι από ποτέ.

Καλή Χρονιά, λοιπόν, με υγεία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και μεγάλες παρέες! Είμαστε στο τέλος του εφιάλτη, κάντε λίγη ακόμη υπομονή, σεβαστείτε τους ανθρώπους που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή και έρχονται καλύτερες μέρες!

I tell you, I tell you, the Dragonborn comes 
With a Voice wielding power of the ancient Nord art 
Believe, believe, the Dragonborn comes