ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 | Ψηφοφορία

Η σκυτάλη στο κοινό των Unboxholics!
22 Δεκεμβρίου 2020 17:43
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 | Ψηφοφορία

Οι Unboxholics ως μέσο, τα όσα είχαν να πουν για τα παιχνίδια που ξεχώρισαν το 2020, τα κατέθεσαν στο τελευταίο μεγάλο Framerate Uncut της χρονιάς. Όποιος μας παρακολουθεί εδώ και χρόνια, θα γνωρίζει πως δεν είμαστε και πολύ μεγάλοι υποστηρικτές της ιδέας του να αναδεικνύεται ένας και μοναδικός νικητής από το μέσο μας. Το σκεπτικό μας λέει πως οι «λίγοι» δε μπορούν να μιλάνε για τους «πολλούς», οπότε αποφασίσαμε και φέτος να δώσουμε το λόγο σε εσάς. Αναδείξτε εσείς, το κοινό των Unboxholics, το καλύτερο παιχνίδι του 2020, με ψηφοφορία, δημοκρατικά και δίκαια.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ψηφίσετε σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε δείτε προσεκτικά τις επιλογές, σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα δεν σας καλύπτει μπορείτε φυσικά να στηρίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε χρησιμοποιώντας την επιλογή Άλλο στο τέλος της φόρμας.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου του 2021 και μέχρι τότε θα μπορείτε να καταθέσετε την ψήφο σας.

Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά, πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για τα παιχνίδια, τις ταινίες, τις σειρές τις τεχνολογίες, τις tech συσκευές και τα anime που χαρακτήρισαν την χρονιά. Όποτε μείνετε συντονισμένοι!

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!