Δείτε ζωντανά τα The Game Awards 2020

Απόψε μετά τα μεσάνυχτα!
10 Δεκεμβρίου 2020 19:25
Δείτε ζωντανά τα The Game Awards 2020

Η μεγάλη βραδιά των «Όσκαρς του gaming» έφτασε! Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα παγκοσμίως, το σόου του Geoff Keighley, τα The Game Awards, κατάφεραν να επιβιώσουν και είναι έτοιμα για να αναδείξουν τα παιχνίδια της χρονιάς.


Δείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες πατώντας εδώ.


Φυσικά, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη μιας ολοκαίνουργιας κονσόλας πέρυσι, η εκδήλωση θα έχει και πολλές νέες ανακοινώσεις. Προετοιμάζοντας το έδαφος, ο Geoff τόνισε ότι μπορούμε να περιμένουμε περίπου 12 νέα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά απόψε. Μεταξύ άλλων, η Nintendo θα ανακοινώσει το νέο χαρακτήρα του Super Smash Bros., ενώ παράλληλα και η Microsoft φαίνεται πως έχει προγραμματίσει κάποια ανακοίνωση.

Tο σόου θα μεταδοθεί ζωντανά από τρείς χώρες. Στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών θα βρίσκεται ο κεντρικός παρουσιαστής, ο Geoff, από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταδίδεται ζωντανά η εκτέλεση διάφορων σχετικών κομματιών από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, ενώ από το Τόκιο αναμένουμε μια έκπληξη.

Ανακεφαλαιώνοντας, τα The Game Awards 2020 θα μεταδοθούν ζωντανά απόψε το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, το σόου έχει δρομολογηθεί για τα ξημερώματα στις 1:30π.μ. Την αυλαία θα ανοίξει ένα pre-show με συνολική διάρκεια 30 λεπτών και αμέσως μετά αναμένεται το κανονικό σόου.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το φετινό σόου μέσα από τον player που ακολουθεί.