Δείτε ζωντανά το Xbox Games Showcase και την αποκάλυψη του Halo Infinite

Αναλυτικές πληροφορίες
23 Ιουλίου 2020 12:38
Δείτε ζωντανά το Xbox Games Showcase και την αποκάλυψη του Halo Infinite

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event της Microsoft έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Μετά την αποκάλυψη του PlayStation 5 τον προηγούμενο μήνα, η σκυτάλη περνάει ξανά στα χέρια του Xbox. Η ομάδα του Phil Spencer είναι έτοιμη να αποκαλύψει αναλυτικά τα σχέδιά της για την επόμενη γενιά κονσολών. Το Xbox Games Showcase είναι, λοιπόν, το event που θα φιλοξενήσει τις ανακοινώσεις και τις παρουσιάσεις των νέων τίτλων των Xbox Games Studios.

Η αιχμή του δόρατος είναι φυσικά το Halo Infinite, το οποίο γνωρίζουμε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της εταιρίας θα δούμε ένα μεγάλης διάρκειας gameplay demo από το campaign του παιχνιδιού. Πριν όμως από το Xbox Games Showcase και την αποκάλυψη του Halo Infinite θα πραγματοποιηθεί ένα pre-show, το οποίο έχει αναλάβει να παρουσιάσει ο Geoff Keighley, προσκαλόντας και άλλες γνωστές ιντερνετικές προσωπικότητες. Αναλυτικά το πλάνο διαμορφώνεται ως εξής σε ώρες Ελλάδος.

6:00 μ.μ. | Pre-Show με τον Geoff Keighley και διάφορες αποκαλύψεις

7:00 μ.μ. | Xbox Games Showcase και η αποκάλυψη του Halo Infinite

Post-Show με τον Aaron Greenberg και διάφορους developers μετά την ολοκλήρωση του σόου

Όλα αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω. Φυσικά, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να δείτε ζωντανά το σόου, μπορείτε απλά να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, αφού θα υπάρξει πλήρης κάλυψη όλων των ανακοινώσεων της Microsoft.