Editorial: Καλό Πάσχα από τους Unboxholics!

Τα νέα μας και οι ευχές μας!
11 Απριλίου 2015 12:35
Editorial: Καλό Πάσχα από τους Unboxholics!

Έφτασε, λοιπόν, και το Πάσχα, το οποίο μεταξύ άλλων κουβαλάει και άρωμα άνοιξης -αν και απ' ότι βλέπετε πολλές περιοχές της χώρας είναι ακόμη ντυμένες στα λευκά. Βέβαια, για εμάς τους gamers αυτή η εποχή μυρίζει αρκετά "E3" η οποία μπορεί να απέχει σχεδόν δύο μήνες μακριά, αλλά η βιομηχανία αρχίζει από τώρα να χορεύει στους ρυθμούς της. Οι κυκλοφορίες από την πλευρά τους δεν είναι πολλές, αλλά ίσως και να είναι για καλό, μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να καλύψουμε κάποια κενά των προηγούμενων μηνών.

Οι Unboxholics για πολλούς λόγους δε θα στααματήσουν ούτε τις γιορτές. Την Δευτέρα επιστρέφουν κανονικά με άρθρα και κάλυψη της επικαιρότητας, οπότε οι...σπιτόγατοι, θα έχετε σίγουρα ύλη να διαβάσετε και να δείτε από εμάς. Έρχονται όμορφα πράγματα, το κέφι και το μεράκι μας είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα και συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, έχοντας όλους και όλες εσάς δίπλα μας. Την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουμε δυναμικά με live streams, παρουσιάσεις, reviews και ό,τι άλλο προσφέρεται από τις σελίδες του site.

Επειδή οι μέρες δεν "σηκώνουν" και πολλά λόγια, θα σας αφήσω να απολαύσετε τις γιορτές σας. Εκ μέρους όλης της ομάδας των Unboxholics, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε ένα όμορφο Πάσχα, να το περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκουραστείτε όσο χρειάζεται. Προσοχή στις μετακινήσεις και μη ξεχνάτε πως το αλκοόλ και το τιμόνι δεν πρέπει να συναναστρέφονται μεταξύ τους.

Εννοείται πως δε μπορώ να κλείσω ένα τέτοιο άρθρο, χωρίς αφιέρωση προς όλους και όλες.

Tags: