Οι ανακοινώσεις του Πρωταπριλιάτικου Nintendo Direct

Πολλά και ενδιαφέροντα για Wii U και 3DS
02 Απριλίου 2015 11:27
Οι ανακοινώσεις του Πρωταπριλιάτικου Nintendo Direct

Το πρωταπριλιάτικο Direct της Nintendo δεν ήταν φάρσα, κάθε άλλο ήταν ένα Nintendo Direct γεμάτο με ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, τόσο για το Wii U όσο και για το 3DS. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την άρχή και να δούμε μία-μία τις ανακοινώσεις.

Από τις σημαντικότερες και πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις είναι πως οι τίτλοι του Nintendo DS και του Nintendo 64 θα έρθουν μέσω του Wii U Virtual Console. Ήδη οι πρώτοι τίτλοι (Yoshi's Island DS/ Super Mario 64) είναι διαθέσιμοι με κόστος $9.99. Αργότερα, θα ακολουθήσουν τα Yoshi Touch & Go, WarioWare Touched (9 Απριλίου), Donkey Kong 64 (16 Απριλίου), Mario Kart DS (23 Απριλίου) και Paper Mario (30 Απριλίου), συνθέτοντας έναν γεμάτο μήνα για όσους ενδιαφέρονται. Μελλοντικά, οι τιμές των εν λόγω τίτλων θα κυμαίνονται από $7 - $10 για τα DS και $10 - $12 για του Nintendo 64. 

Το πολυαναμενόμενο Mewtwo DLC του Super Smash Bros. θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου με κόστος $4 (3DS) και $5 (Wii U), ενώ αν είστε κάτοχοι και των δυο εκδόσεων θα το λάβετε δωρεάν νωρίτερα, στις 15 Απριλίου. Μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενο Amiibo. Οι Dark Pit και Palutena έρχονται τον Ιούλιο, οι Olimar, Pikmin, Zero Suit Samus, Bowser Jr., Ganondorf και Dr. Mario τον Σεπτέμβριο, ενώ δε ξέρουμε πότε θα έρθουν οι Mewtwo και Lucas. 

Έπειτα το Nintendo Direct είχε μια έκπληξη για τους horror fans καθώς ανακοινώθηκε ότι το νέο Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven (γνωστό και ως The Raven Haired Maiden στην Ιαπωνία) θα κυκλοφορήσει για το Wii U αργότερα μέσα στη χρονιά. Το Mario Maker θα καταφτάσει στο Wii U τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, χωρίς να δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία από τη Nintendo. Έπειτα, ανακοινώθηκε μια νέα προσθήκη στην σειρά Animal Crossing, με τίτλο Animal Crossing: Happy Home Designer, που προορίζεται για το 3DS. Θα εστιάζει στον σχεδιασμό σπιτιών, αναμένεται το χειμώνα και θα υποστηρίζει τα Amiibo Cards.

Έγινε γνωστό ότι το Shin Megami Tensei X Fire Emblem θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το χειμώνα για το Wii U. Παρακάτω θα δείτε το νέο gameplay trailer που συνόδεψε την ανακοίνωση. 

Το Yoshi's Wooly World θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του φθινοπώρου. Η νέα προσθήκη της σειράς θα ειτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν της signature κινήσεις του Yoshi μαζί με τις ειδικές ικανότητες του Wooly World για να εξερευνήσουν το περιβάλλον. Μάλιστα, γίνεται αναφορά στη δυσκολία του αλλά αν δεν θέλετε να τα βρείτε σκουρα θα υπάρχει το Mellow Mode και το Winged Mode που θα μπορείτε να πετάτε. Τα Amiibo που θα συνοδεύσουν την κυκλοφορία του Yoshi's Wooly World θα έχουν πλεχτή υφασμάτινη επένδυση, όπως στο παιχνίδι. 

Στo Mario Kart 8 θα προστεθεί το 200cc mode μέσω ενός μελλοντικού update, ενώ το DLC Pack 2 θα διατεθεί στις 23 Απριλίου με κόστος $7.99. Ακολουθούν τα σχετικά trailers για το Mario Kart 8.

Ένα νέο trailer παρουσιάστηκε για το επερχόμενο Fire Emblem του Nintendo 3DS που αναμένεται το 2016. 

Το Attack on Titan: Humanity in Chains επιβεβαιώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και στα μέρη μας μέσω του Nintendo 3DS eShop, ενώ θα υποστηρίζει τοπικό και online co-op τεσσάρων παικτών. Ακολουθεί το trailer του Attack on Titan για το 3DS. 

Είδαμε ακόμη ορισμένους νέους χάρτες από το πολύχρωμο online shooter της Nintendo, το Splatoon, μέσω ενός trailer. 

Τέλος, δημοσιεύθηκε ένα ακόμη trailer για το Xenoblade Chronicles 3D με τίτλο "Let the Shackles be Released", το review του οποίου διαβάσατε πρόσφατα στο Unboxholics.com.

Tags: