Οι κορυφαίες Android εφαρμογές - Νοέμβριος 2014

Εφαρμογές και παιχνίδια που πρωταγωνίστησαν στο Google Play
09 Δεκεμβρίου 2014 15:32
Οι κορυφαίες Android εφαρμογές - Νοέμβριος 2014

Έφτασε, λοιπόν, και ο Δεκέμβριος με τις γιορτές να πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Εμείς, όπως το συνηθίζουμε τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώσαμε μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές που εμφανίστηκαν στο Google Play Store το μήνα Νοέμβριο και μερικά παιχνίδια για να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας δίπλα στο τζάκι, στο καλοριφέρ, στο κρεβάτι ή και γιατί όχι, στην τουαλέτα!

Εφαρμογές

Panorama 360: The Big Picture

Μοιάζει με το photo-sphere mode της Google camera και είναι κατάλληλο για εσάς που δε μπορείτε να εγκαταστήσετε την Google camera. Μπορείτε να απαθανατίσετε τις στιγμές σας σε 360 μοίρες γύρω σας, μπορείτε να προσθέσετε 3D effects, να αποτυπώσετε τις φωτογραφίες σε χάρτη και να μοιραστείτε με άλλους τις φωτογραφίες. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ δωρεάν.

Lollipop Screen Recorder

Αν δε το ξέρατε ήδη, το Android 5.0 Lollipop φέρνει τη δυνατότητα εγγραφής της οθόνης σας χωρίς την ανάγκη πρόσβασης root. Δεν είναι επιλογή του συστήματος αλλά οι developers είναι ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσουν. Έτσι δημιουργήθηκε αυτή η εφαρμογή και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ. Μόνο να θυμάστε πως προϋποθέτει να “φοράτε” Android 5.0 Lollipop.

Z Launcher Beta

Το launcher της Nokia γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα, παρόλο που βρίσκεται ακόμα σε beta. Φέρνει στο προσκήνιο τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο και γίνεται καλύτερο όσο το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ.

Messenger

Πρόκειται για μια απλή εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων της Google, βασισμένη σε Material Design. Δεν έχει κάτι διαφορετικό και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν μια απλή εφαρμογή chat, σταθερή και εύκολη, χωρίς να είναι πομπώδης. Μπορείτε να δοκιμάσετε αν σας αρέσει από εδώ.

WeMail

Μια εφαρμογή email που θέλει να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Αντί για την παραδοσιακή διάταξη ημερομηνίας, οργανώνει τα email σας βάση του αποστολέα, δίνοντας έτσι μια μορφή chat στην αλληλογραφία σας. Επίσης έχει διάφορα themes και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Παιχνίδια

Angry Birds Transformers

Μετά την RPG εκδοχή των Angry Birds με το Epic, έρχεται ένα 2.5D game με στοιχεία πλατφόρμας 2D και λίγο shooting. Είναι χαρούμενο και πολύχρωμο και μας φέρνει στη μνήμη τους αγαπημένους μας ήρωες από τα Transformers. Κατεβάστε το δωρεάν εδώ.

Civilization Revolution 2

Το πιο πρόσφατο στη σειρά Civilization του Sid Meier. Κυκλοφόρησε με αρκετά προβλήματα τα οποία όμως τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο έχουν διορθωθεί. Για αυτό μη σας τρομάξει η ανάμικτη βαθμολογία χρηστών. Για την τιμή δεν μπορώ να πω κάτι, αυτή όντως θα σας τρομάξει με τα €14.66 που απαιτεί. Οι φανατικοί της σειράς, όμως, μάλλον θα βρουν κάποια δικαιολογία για να το αγοράσουν, όπως τα αξιοπρεπέστατα, με ωραία χρώματα γραφικά του ή το ότι προέρχεται από ένα όνομα που θεωρείται master στα strategy games. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Kingdom Rush Origins

Η τελευταία έκδοση του Kingdom Rush franchise με εντυπωσιακή βαθμολογία (4.8/5) στο Google Play Store. Παιχνίδι στρατηγικής, με την υπόθεση του να ξεδιπλώνεται χρονολογικά πριν από τα δύο Kingdom Rush που έχουν κυκλοφορήσει ήδη. Μπορεί να γίνει δικό σας με €2.4 εδώ.

Star Wars: Galactic Defence

Συνδυασμός Star Wars universe και tower defense game. Επιλέγετε αν θα πολεμήσετε με τους Jedi ή τους Sith, χτίζετε τις άμυνες σας και αναβαθμίζετε. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Metal Skies

Πρόκειται για ένα real-time simulator εναέριας μάχης. Σκίστε τους ουρανούς και επικρατήστε στους αιθέρες. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 22 διαφορετικών αεροπλάνων, να τα εξοπλίσετε όπως εσείς κρίνετε σωστό και να αλλάξετε ακόμα και την εμφάνιςή τους. Αξιοπρεπή HD γραφικά, με solo campaign ή PVP δράση, ανάλογα τα γούστα. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Vampire Crystals ZombieRevenge

Ένα dual-stick shooter με ωραία γραφικά. Σαν βρικόλακας, προσπαθείτε να εξολοθρεύσετε τα zombies που επιτίθενται στην Creepyland. Αρκετά αντικείμενα για να μαζέψετε και ακόμα περισσότερα όπλα, ποικιλία εχθρών και δύο modes, story και survival, με online multiplayer να έρχεται σε μελλοντική αναβάθμιση. Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν εδώ.

Shred It!

Πανέμορφο endless runner game, σχεδιασμένο από χάρτινες φιγούρες. Snowboarding στην πλαγιά του λόφου, με απίθανα κόλπα, αποφυγή εμποδίων και αρκετούς χαρακτήρες για να διαλέξετε. Οι πίστες είναι τυχαία αναπαραγόμενες, με διαφορετικά εμπόδια κάθε φορά. Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν εδώ.

Major GUN

Ένα FPS για να “σκοτώσετε” την ώρα σας. Κυριολεκτικά. Δεν έχει καμία υπόθεση για να σας καθυστερήσει, απλά σκοτώνετε. Ο χειρισμός γίνεται με το accelerometer και gestures πάνω στην οθόνη. Μεγάλη ποικιλία όπλων και αν νιώθετε πως καταντάει μονότονο, μπορείτε να επιλέξετε missions. Κατεβάστε το δωρεάν εδώ.

Miika

Ένα χαριτωμένο puzzler με 3D γραφικά και gameplay βασισμένο στη γωνία θέασης, με οφθαλμαπάτες και μπερδεμένα puzzles. Χειρίζεστε το μικρό πλασματάκι που μοιάζει με σκίουρο και προσπαθείτε να βρείτε την άκρη μέσα σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Μπορείτε να το αποκτήσετε με €1.5 εδώ.

Battleheart Legacy

Ένα action RPG στα πρότυπα του Diablo και του Torchlight. Επιλέγετε το χαρακτήρα σας, τον εκπαιδεύετε και επιλέγετε μια από τις 12 classes, όπως knight, wizard, bard, witch, thief και άλλα. Μεγάλη πληθώρα quests για να ολοκληρώσετε, κωμικό σενάριο με ξεκαρδιστικούς διαλόγους, 3D γραφικά και 200 διαφορετικά αντικείμενα για να συλλέξετε στα ταξίδια σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε με €4 από εδώ.

Δοκιμάσατε κάποια από τις παραπάνω προτάσεις; Πως σας φάνηκε;  Έχετε να μοιραστείτε κάποια νέο app ή game που θεωρείτε αξιόλογο; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Tags: