Xbox One - Greek Launch Event

Η Microsoft Hellas υποδέχεται την νέα κονσόλα, με ένα μεγάλο πάρτι
27 Νοεμβρίου 2014 05:10
Xbox One - Greek Launch Event

Μπορεί το Xbox One να έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα εδώ και ενάμιση μήνα αλλά η ελληνική ομάδα του Xbox δεν είχε πραγματοποιήσει το καθιερωμένο launch event στην ώρα του. Για αυτό το λόγο, η Microsoft Hellas διοργάνωσε χθες, 26/11 το launch party του Xbox One στην Αθήνα και οι Unboxholics δε θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια γιορτή. Το event ξεκίνησε στο Black Duck Garden κοντά στην Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου εκεί γνωρίσαμε τα άτομα που βοήθησαν την Microsoft στη κυκλοφορία του Xbox One στην Ελλάδα. Τα Χριστούγεννα είναι μερικές εβδομάδες μακριά και είναι απόλυτα λογικό το ελληνικό παράρτημα της Microsoft να ετοιμάζει την προώθηση των Xbox One bundles που θα διατεθούν μέσα στις γιορτές. Όπως μας ενημέρωσε η Χριστίνα Ρενιέρη, Product Marketing Specialist της Microsoft Ελλάς, τα bundles που διατίθενται επίσημα είναι τα παρακάτω:

1. Πακέτο Xbox One Special Edition Sunset Overdrive - €399 (Περιορισμένες Ποσότητες)

2. Xbox One Limited Edition Call of Duty®: Advanced Warfare Bundle - €499

3. Πακέτο Xbox One Assassin’s Creed Unity - €399

4. Πακέτο Xbox One Assassin’s Creed Unity με Kinect - €499

Επιστρέφοντας στα γεγονότα του launch event, οι υπεύθυνοι της Microsoft φρόντισαν να κρατήσουν κρυφές τις εκπλήξεις που ετοίμαζαν για εμάς εκεί και μόνο όταν ανέβηκα στο ειδικό βαν που βρισκόταν έξω από το μαγαζί, κατάλαβα στο περίπου τι να περιμένω. Το σήμα της έναρξης έδωσε ο Τίμος Πλατσάς, Υπεύθυνος Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη Microsoft Hellas. Η ιδέα για το launch event ήταν η εξής: Οι δημοσιογράφοι θα ήταν επιβάτες σε ένα βαν στολισμένο στα χρώματα του Xbox One και θα έβλεπαν στην οθόνη που είχε μέσα τις δυνατότερες στιγμές της κονσόλας μέχρι σήμερα και τους δημοφιλέστερους αποκλειστικούς τίτλους της, ενώ θα βίωναν ζωντανά αυτό που αντίκρυζαν στην οθόνη τους μέσω πραγματικών θεματικών εμπειριών.

Και αυτό ακριβώς έγινε. Είδα δύο Ρωμαίους να παλεύουν έξω από το Ζάππειο, τέσσερα ζόμπι να επιτίθενται και να εισβάλλουν στο βαν, καθώς και μία Ferrari Modena 360 να “βρυχάται” στους δρόμους της Λεωφόρος Συγγρού. Φυσικά, για όλα αυτά υπάρχει πλήρες φωτογραφικό υλικό στο Image Gallery, οπότε θα αφήσω τις εικόνες να σας μεταφέρουν το κλίμα που επικράτησε στο launch event.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Microsoft Hellas για την πρόσκληση και ευχόμαστε στο Xbox One ένα δυναμικό launch στη χώρα μας.

Tags: