Anime που αγαπήσαμε το 2018

Τα είδαμε, τα λατρέψαμε και τώρα σας τα προτείνουμε!
30 Δεκεμβρίου 2018 14:53
Anime που αγαπήσαμε το 2018

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά γεμάτη νέες κυκλοφορίες σε βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, σειρές, αλλά φυσικά και anime. Το 2018 μπορώ να πω πως ήταν μία αρκετά καλή χρονιά για την anime βιομηχανία, μιας και είδαμε τη συνέχεια από πολλές αγαπημένες μας σειρές, ενώ το ντεμπούτο τους έκαναν και μερικά ολοκαίνουρια anime, τα οποία μάλιστα κατάφεραν από νωρίς να εντυπωσιάσουν με την ιστορία τους και τους χαρακτήρες τους.

Βρείτε όλα τα αφιερώματα για την ανασκόπηση του 2018 πατώντας εδώ.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος υπήρξαν πολλά anime που κατάφεραν να μας ψυχαγωγήσουν το 2018 και το συγκεκριμένο άρθρο θα σας μεταφέρει τα καλύτερα -για εμάς- anime του τρέχοντος έτους. Anime από όλα τα είδη, είτε καινούρια είτε συνέχειες ήδη γνωστών σειρών. Δείτε λοιπόν την παρακάτω λίστα και πάρτε μία γεύση από τις καλύτερες anime σειρές που μας έφερε το έτος. Πριν προχωρήστε στην ανάγνωση του παρόντος άρθρου, να σημειωθεί πως η λίστα μας δεν είναι αριθμημένη. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να κατατάξουμε ιεραρχικά τα anime, ούτε να αναδείξουμε νικητές. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι μόνο να τιμήσουμε τις anime σειρές που λατρέψαμε μέσα στη χρονιά.


Steins;Gate 0

Ο τρελός επιστήμονας μπήκε για ακόμη μία φορά σε νέες περιπέτειες που αψηφούν τον χρόνο. Ο Okarin μαθαίνει για ακόμη μία φορά με τον δύσκολο τρόπο πως για να σώσεις τους αγαπημένους σου πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα.

The Disastrous Life of Saiki K. Season Two

Ένας δεύτερος κύκλος γεμάτος καταστροφές. Η ζωή του Saiki στη νέα σεζόν είναι ακόμη περισσότερο καταστροφική με νέες μοναδικές στιγμές και ακόμη περισσότερους περίεργους χαρακτήρες.

Laid-Back Camp

Μία παρέα κοριτσιών αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές τους όχι σε κάποιο φανταχτερό νησί, όχι σε πάρτι, αλλά στο όρος Φούτζι. Εκεί, η φιλία τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, ενώ όλες μαζί θα δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Attack on Titan Season 3

Φυσικά από την λίστα δεν μπορούσε να λείψει η τρίτη σεζόν του Attack on Titan. Το μυστήριο γύρω από τους Τιτάνες συνεχίζεται, όμως αυτή την φορά οι λατρεμένοι μας χαρακτήρες βρίσκουν τους εαυτούς τους αντιμέτωποι όχι μόνο με Τιτάνες, αλλά και ανθρώπους.

One Piece

Ο Luffy συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να προσφέρει μοναδικές “πειρατικές” περιπέτειες στους θεατές με φοβερές μάχες που σίγουρα όσοι ακολουθούν την σειρά δεν πρόκειται να ξεχάσουν.

Devilman Crybaby

Δαίμονες εισβάλουν στην γη και κάνουν την ζωή των ανθρώπων κόλαση. Ο Akira αναγκάζεται να ενωθεί με έναν δαίμονα έτσι ώστε να καταφέρει να τους αντιμετωπίσει στα ίσα για το καλό της ανθρωπότητας. Μία νέα σειρά η οποία σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Violet Evergarden

Το Violet Evergarden αποτελεί από τις καλύτερες για εμένα σειρές του έτους. Εκτός από το συγκλονιστικό animation και σκίτσο, η συναισθηματική ιστορία της Violet θα αγγίξει και τους πιο σκληρούς με εξαιρετικό και ώριμο δράμα. Τα γεγονότα της ιστορίας λαμβάνουν χώρα γύρω από την Violet, μία Auto Memory Doll που σιγά-σιγά θα μάθει τι ακριβώς είναι ο άνθρωπος και θα καταλάβει τις αδυναμίες του.

Megalo Box

Όσοι τρέφετε μία ιδιαίτερη αγάπη προς το Box και θέλετε να δείτε ένα anime γεμάτο δράση και έντονες στιγμές, τότε το Megalo Box είναι ιδανικό για εσάς. Στο anime υπάρχει το Megalo Boxing, το γνωστό sport μόνο που εδώ, οι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν μεταλλικά άκρα και μετατρέπουν τον αγώνα σε μία δυνατή μάχη επιβίωσης.

My Hero Academia Season 3

Οι fans για την τρίτη σεζόν του My Hero Academia ήθελαν περισσότερη δράση και περισσότερες εντυπωσιακές μάχες. Και αυτό ακριβώς έλαβαν. Ο τρίτος κύκλος του Deku και των φίλων του είναι γεμάτος έντονες μάχες που θα γαλουχήσουν τον ήρωα και θα του μάθουν τι ακριβώς σημαίνει να προσπαθείς και να κερδίζεις, αλλά επίσης και να προσπαθείς και να αποτυγχάνεις.

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online

Όσοι είστε ακόμη διψασμένοι από το Sword Art Online τότε δεν θα χρειαστεί να ψάξετε περισσότερο. Το Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online είναι μία spin-off σειρά που μας ταξιδεύει στο σύμπαν που αγαπήσαμε, όμως με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Goblin Slayer

Μία νεαρή ιέρεια ξεκινά με την ομάδα της μια νέα περιπέτεια και αμέσως το ταξίδι τους γίνεται κόλαση, καθώς βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκεί έρχεται ο Goblin Slayer, ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει όλη του την ζωή στην εξόντωση των goblin. Όσοι ψάχνετε ένα "μουντό" anime, με βία και εκκεντρικούς χαρακτήρες τότε το Goblin Slayer σας κλείνει ήδη το μάτι.

The Seven Deadly Sins Revival of the Commandments

Ο Meliodas και οι υπόλοιπες αμαρτίες χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να σταματήσουν τις απειλές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Αυτό που κάνει το νέο κύκλο ακόμη καλύτερο είναι πως βλέπουμε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει την περηφάνεια (Pride).

Sword Art Online: Alicization

Το Sword Art Online: Alicization κάνει αυτό ακριβώς που έκαναν και οι προηγούμενοι κύκλοι. Βάζει τον Kirito σε ένα νέο ψυχοφθόρο ταξίδι, καλώντας τον για ακόμη μία φορά να ξεπεράσει τα όριά του για να σώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

That Time I Got Reincarnated as a Slime

Ένας νεαρός μαχαιρώνεται και πεθαίνει. Όμως ο θάνατός του τον μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν και αναγεννιέται ως…γλίτσα. Μπορεί η περιγραφή να μην σας γεμίζει το μάτι, όμως το That Time I Got Reincarnated as a Slime είναι μία ξεκαρδιστική περιπέτεια δράσης που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα υπόλοιπα “Isekai” anime.

Jojo’s Bizarre Adventure: Golden Wind

Οι θεαματικές περιπέτειες του Jojo και με τους φανταχτερούς του χαρακτήρες συνεχίζονται. Το Golden Wind κομμάτι μας συστήνει σε ένα ακόμη θεαματικό ταξίδι γεμάτο μάχες, δυσκολίες και hype.

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai

Ένα romance anime που ανέβασε κατά πολύ τα στάνταρ για το genre. Η μοναχική ζωή ενός μαθητή αλλάζει δραματικά όταν συναντά μία κοπέλα που μόνο αυτός μπορεί να δει. Το ιδιαίτερο είναι πως η νεαρή περιπλανιέται με στολή κουνελιού. Από εκεί η σχέση του πρωταγωνιστή με την κοπέλα γίνεται όλο και πιο περίεργη σε σημείο που αρχίζει να την ερωτεύεται και να μην μπορεί πλέον να το κρύψει.


Αυτά είναι μερικά από τα anime που αγαπήσαμε το 2018. Όπως παρατηρήσατε, οι παραπάνω επιλογές περιλαμβάνουν και νέες σειρές, αλλά και συνέχεια γνωστών. Φυσικά, αναμενόμενο είναι κάποιο δικό σας αγαπημένο anime για το εν λόγω έτος να λείπει, επομένως, στα σχόλια θα θέλαμε να γράψετε τα anime τα οποία απολαύσατε εσείς περισσότερο μέσα στο 2018. Οι Unboxholics σας εύχονται καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά!

Tags: