Οι Unboxholics στο eGaming 2014!

Παρόντες στη μεγάλη γιορτή του gaming
04 Σεπτεμβρίου 2014 13:42
Οι Unboxholics στο eGaming 2014!

Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες πως οι Unboxholics θα είναι παρόντες στο eGaming 2014. Πρόκειται για ένα τεράστιο gaming -και όχι μόνο- πανηγύρι που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα πλαίσια της 79ης Διεθνής Έκθεσης (ΔΕΘ). Η έκθεση ανοίγει τις πύλες τις στις 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 14 του ίδιου μήνα. Εμείς, ως επίσημη προσκεκλημένοι του CowboyTV -του διοργανωτή του eGaming- θα βρισκόμαστε τα δύο Σαββατοκύριακα της έκθεσης και συγκεκριμένα τις ημερομηνίες 6,7, 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 16:15 θα μας δοθεί το βήμα στο μεγάλο panel που θα στήσουν οι υπεύθυνοι ώστε να μιλήσουμε για εμάς, τη δουλειά μας, καθώς και να ανακοινώσουμε μερικά πολύ σπουδαία πράγματα που αφορούν στους Unboxholics. Εννοείται πως στο eGaming θα παρευρεθεί σύσσωμη η ομάδα των Unboxholics.

Θεωρούμε πως η ανθρώπινη επαφή είναι πολύ σημαντικότερη από οποιαδήποτε «διαδικτυακή» επικοινωνία, οπότε κάτι τέτοια events είναι η τέλεια ευκαιρία για να γνωριστούμε, να τα πούμε από κοντά και να περάσουμε μερικές όμορφες ώρες, με background ένα υπέροχο gaming σκηνικό. Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους και όλες!

Περισσότερες πληροφορίες για το eGaming θα βρείτε στο παρακάτω βίντεο, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης!

Tags: