Editorial: Gamescom 2014

Η μεγαλύτερη και η πιο...ανώμαλη έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών!
08 Αυγούστου 2014 12:50
Editorial: Gamescom 2014

Η Gamescom είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, αλλά ταυτόχρονα είναι και η πιο…ανώμαλη. Και τη χαρακτηρίζω έτσι διότι κάθε χρόνο η διεξαγωγή της συμβαδίζει με τις διακοπές, τις άδειες και γενικότερα τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Ειδικότερα φέτος η έκθεση θα ξεκινήσει ακόμη πιο προκλητικά κοντά στο 15ήμερο των αδειών, μιας και οι πόρτες της θα ανοίξουν στις 13 και θα κλείσουν στις 17 Αυγούστου. Μα καλά, τον Δεκαπενταύγουστο δεν τον σκέφτηκαν αυτοί οι Γερμανοί;

Φυσικά, αστειεύομαι. Εμείς ως Unboxholics είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη φετινή Gamescom και ελπίζουμε να δούμε όμορφα πράγματα από την έκθεση. Όπως συνέβη και με την E3 2014, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορείτε να ενημερώνεστε 24 ώρες το 24ωρο για τα όσα θα συμβαίνουν στην Κολωνία, με άρθρα και ασταμάτητη ειδησιογραφία. Επιπλέον, προγραμματίζουμε ειδικές εκπομπές που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την Gamescom και στις οποίες θα σχολιάζουμε τα δρώμενα του gaming πανηγυριού. Τέλος, ο Δημήτρης Τσορβάς μάζεψε σε ένα άρθρο τα όσα σκοπεύουν οι εταιρίες να μας δείξουν στην έκθεση.

Στα άλλα νέα, όπως θα έχετε παρατηρήσει οι μοναδικές δραστηριότητες των Unboxholics που μπήκαν σε φάση διακοπών είναι οι ζωντανές εκπομπές μας (Live Streams και Framerates). Όλη η υπόλοιπη ύλη συνεχίζει να παρουσιάζεται κανονικά και…με το νόμο! Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται. Ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα ως ομάδα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στο πλευρό μας έχουμε όλους εσάς. Δεν ήμουν, ούτε θα γίνω ποτέ επιδειξίας και τύπος των αριθμών, αλλά δε μπορώ να μη μοιραστώ μαζί σας το γεγονός ότι τον Ιούλιο –ένας φαινομενικά νεκρός μήνας- το Unboxholics.com ξεπέρασε τις 100.000 επισκέψεις. Αυτό, εκτός από μεγάλη χαρά, μας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες τις οποίες πιστεύω πως θα καταφέρουμε να τις φέρουμε εις πέρας.

Για όσους, λοιπόν, μείνουν πίσω θα τα λέμε εδώ, στην όμορφη παρέα του site. Για τους υπόλοιπους που σκοπεύουν να επιτεθούν σε κάποια παραλία ή βρίσκονται ήδη στη…μάχη, εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Φροντίστε να έχετε το μυαλό στο κεφάλι σας, να προσέχετε με το τιμόνι και να φοράτε ζώνη/ κράνος στις μεταφορές σας. Ναι, όσο κλισέ κι αν ακούγονται όλα αυτά, δυστυχώς η παράλειψή τους μας στοιχίζει κάθε χρόνο πολλές ζωές.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες!

Tags: