Editorial: Λίγο πριν τις παραλίες

Οι λιγοστές ξεκούραστες ημέρες του χρόνου, πλησιάζουν...
18 Ιουλίου 2014 11:37
Editorial: Λίγο πριν τις παραλίες

Δε σας κρύβω πως τις λιγοστές ημέρες των διακοπών, τις περιμένω πως και πως. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο δίμηνο για εμένα αλλά και ολόκληρη την ομάδα των Unboxholics, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Όμορφο, με ωραίες στιγμές, αλλά απαιτητικό. Όλα αυτά δε σημαίνουν πως κουραστήκαμε. Απεναντίας, η όρεξή μας για δουλειά και το μεράκι σε αυτά που κάνουμε, όχι απλά έχει αυξηθεί, αλλά πλησιάζει επικίνδυνα επίπεδα! 

Ευτυχώς -δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ μου- η gaming βιομηχανία βοηθάει την κατάσταση, οπότε μου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθώ με διαμάντια που για τον έναν ή τον άλλο λόγο μου διέφυγαν. Βέβαια, αυτές οι μέρες είναι μέρες "Destiny" αφού ήδη έχει ξεκινήσει η ενασχόληση της ομάδας με τον τίτλο της Bungie. Είναι και ένα Watch Dogs που με κοιτάει επίμονα εκεί στο ράφι, αλλά δε βαριέσαι, θα παιχτεί και αυτό. Άλλωστε μέχρι την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία έχουμε τουλάχιστον έναν μήνα. Δεν πρέπει να ξεχάσω όμως το Oddworld: New n' Tasty που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς και το The Last of Us Remastered του PS4, που θα γίνει διαθέσιμο στο τέλος του μήνα.

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Όσο το gaming "ξεκουράζεται" το καλοκαίρι, το tech κομμάτι είναι πιο δραστήριο από ποτέ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν προς παρουσίαση τουλάχιστον τέσσερις hot mobile συσκευές στο στούντιο των Unboxholics, οπότε για τον Αύγουστο θα έχετε σίγουρα όμορφα πράγματα να δείτε από το μέσο μας.

Παρακάτω σας παραθέτω το χθεσινοβραδινό Framerate Live, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται η καθιερωμένη αφιέρωση της Παρασκευής.

Εύχομαι ολόψυχα καλό Σαββατοκύριακο, γεμάτο ξεκούραση και καλοπέραση σε όλους και όλες!

Για όλους και όλες σας!

Tags: