Unboxholics PS Plus Tournaments!

Τέσσερα μεγάλα online τουρνουά, με δώρα χιλιάδων ευρώ!
23 Νοεμβρίου 2015 18:14
Unboxholics PS Plus Tournaments!

Ακόμη κάτι μεγάλο ξεκινάει από σήμερα στους Unboxholics! Γνωρίζοντας πως ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων gamers, παίζει καθημερινά online παιχνίδια στο PS4, σκεφτήκαμε πως τώρα, λίγο πριν τις γιορτές, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να διοργανώσουμε, σε συνεργασία με την Sony Hellas, ένα μεγάλο διαδικτυακό τουρνουά. Έτσι, τα Unboxholics PS Plus Tournaments είναι γεγονός και δεν αφορούν μόνο ένα παιχνίδι, αλλά τέσσερα. Από σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μέρος σε ειδικά τουρνουά που έχουμε οργανώσει για το FIFA 16, PES 2016, Call of Duty: Black Ops 3 και Star Wars Battlefront. Οι 8 καλύτεροι παίκτες του εκάστοτε τουρνουά θα κερδίσουν πλούσια δώρα (παιχνίδια, χειριστήρια και κάρτες PSN), ενώ όσοι συμμετάσχουν σε κάποιο εκ των τουρνουά, θα μπουν στην κλήρωση για ένα PS4, που σημαίνει ότι μια βόλτα στο σπίτι του φίλου σας που έχει στην κατοχή του PS4, ενδεχομένως να σας κάνει κατόχους της κονσόλας της Sony.

Για να υπάρχει καλύτερη οργάνωση, δημιουργήσαμε ένα ειδικό χώρο μέσα στο Unboxholics.com, στον οποίο βρίσκονται όλα όσα χρειάζεστε για το “online” ταξίδι σας προς την κορυφή. Αυτός ο χώρος είναι και η αφετηρία σας. Οι όροι, οι οδηγίες και τα βήματα του τουρνουά βρίσκονται όλα εκεί! Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο καθένας σας μπορεί να πάρει μέρος σε περισσότερα από ένα τουρνουά. Τέλος, οι ημιτελικοί και οι τελικοί του κάθε τουρνουά, θα μεταδωθούν ζωντανά μέσω του Twitch!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Αντιλαμβάνεστε πως το εγχείρημα είναι δύσκολο και πως σε αυτήν την προσπάθεια θα χρειαστούμε τη δική σας βοήθεια, κατανόηση και υποστήριξη. Το σημαντικότερο όλων είναι να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής του εκάστοτε τουρνουά. Από εκεί και έπειτα, όλη η ομάδα των Unboxholics είναι διαθέσιμη να σας απαντήσει στα ερωτήματά σας.

Ευχαριστούμε θερμά την Sony Hellas και το PlayStation για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία στο όλο εγχείρημα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tags: