PES 2016 Tournament

Γίνετε 
19 Νοεμβρίου 2015 23:37
PES 2016 Tournament

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Tο τουρνουά ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον όλες οι θέσεις του έχουν καθοριστεί.

Θέση #1: StavAttack

Θέση #2: george_13

Θέσεις #3 και #4: BIG_BERIS, tasostsks

Θέσεις #5, #6, #7 και #8: LEFAS23, Spyros1987, Verdasco8 , xamenoslider

Οι προαναφερθέντες χρήστες καλούνται να στείλουν προσωπικό μήνυμα (PM) στον Σάκη Καρπά με username στο site, BraVeHeart, μέχρι και την λήξη του εν λόγω τουρνουά, ώστε να κανονίσουν τις λεπτομέρειες για την αποστολή των δώρων τους.

Τα Δώρα!

Οι παίκτες που θα κατακτήσουν τις 8 πρώτες θέσεις, θα κερδίσουν πλούσια δώρα μεγάλης αξίας. Συγκεκριμένα αυτοί που θα κατακτήσουν τις θέσεις #8, #7, #6 και #5 θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο (promo) του Until Dawn και του Uncharted: The Nathan Drake Collection έκαστως. Οι παίκτες που θα κατακτήσουν τις θέσεις #4 και #3 θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο (promo) του Until Dawn και του Uncharted: The Nathan Drake Collection και μία 3μηνη συνδρομή PS Plus έκαστως. Ο παίκτης που θα κατακτήσει τη θέση #2 θα κερδίσει από ένα αντίτυπο (promo) του Until Dawn και του Uncharted: The Nathan Drake Collection, μία ετήσια συνδρομή PS Plus και ένα χειριστήριο DualShock 4. Ο νικητής του τουρνουά θα κερδίσει από ένα αντίτυπο (promo) του Until Dawn και του Uncharted: The Nathan Drake Collection, μία ετήσια συνδρομή PS Plus, ένα χειριστήριο DualShock 4 και μία PSN Card αξίας €50.

Επιπροσθέτως, όλοι οι συμμετέχοντες στα Unboxholics PS+ Tournaments θα μπουν στην κλήρωση για μία κονσόλα PlayStation 4 των 500GB. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθούν όλα τα τουρνουά των παιχνιδιών, με τον νικητή να ανακοινώνεται σε ξεχωριστό άρθρο στην κεντρική σελίδα του site.

 

 

Tags: