10 τρομερά facts για το One Piece που μάλλον δε γνωρίζατε!

Μερικές “κρυφές“ πτυχές του δημοφιλούς live-action adaptation του Netflix!
19 Σεπτεμβρίου 2023 13:12
10 τρομερά facts για το One Piece που μάλλον δε γνωρίζατε!

Το ταξίδι στα υπέροχα, μυστήρια και -γιατί όχι- σκοτεινά facts διαφόρων δημοφιλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών του σήμερα, συνεχίζεται. Η Μαρία Σοϊλεμέζογλου αυτή τη φορά μάς φέρνει 10 facts από το live-action adaptation του Netflix για το One Piece, το οποίο πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές στην ιστορία της συνδρομητικής πλατφόρμας. Όσο καλά και να νομίζει κάποιος ότι γνωρίζει το One Piece, είναι αδύνατον να τα μην έχει κάποια κενά, ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με franchise τέτοιου μεγέθους και τόσης πολύχρονης παρουσίας.

Η Μαρία συγκέντρωσε μερικές πικάντικες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σειρά του Netflix και μας τα παρουσιάζει στο νέο της βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον player που ακολουθεί. Στο νέο επεισόδιο του Weird Fact Show, λοιπόν, μεταξύ άλλων, θα μάθετε πληροφορίες για το cast, για τα backstage, για τις VFX τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν και άλλα και πιστέψετε μας, αρκετά από αυτά θα σας πιάσουν εξαπίνης!

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η συνεργασία του Unboxholics.com με την Μαρία Σοϊλεμέζογλου ξεκίνησε με τα facts της ταινίας Oppenheimer και φυσικά θα συνεχιστεί στο μέλλον!