Αυτές οι ταινίες τρόμου θα σας κατατρομάξουν! – Η λίστα του Netflix

Ό,τι πρέπει για απόψε το βράδυ!
21 Μαΐου 2023 18:29
Αυτές οι ταινίες τρόμου θα σας κατατρομάξουν! – Η λίστα του Netflix

Το Netflix θέλει να σας παρουσιάσει διάφορες ταινίες τρόμου που θα σας κατατρομάξουν. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο site του TUDUM κυκλοφόρησαν μερικές προτάσεις από την streaming υπηρεσία για horror ταινίες που αξίζουν (σύμφωνα πάντα με το Netflix) την προσοχή σας.

Εάν λοιπόν ψάχνατε κάποια ταινία τρόμου για να παρακολουθήσετε απόψε το βράδυ μόνοι ή με την παρέα σας, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με ταινίες που θα βρείτε στο Netflix. Ωστόσο, θα βρείτε διάφορες επιλογές, από found-footage μέχρι και horror με κωμικά στοιχεία.

Creep

Εάν σας αρέσουν οι ανεξάρτητες ταινία τρόμου τύπου found-footage, το Netflix σάς προτείνει το Creep, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 και διαρκεί 1 ώρα και 17 λεπτά.

Σύνοψη: Ένας εικονολήπτης παίρνει από ανάγκη μια δουλειά σε ένα μακρινό, ορεινό χωριό, αλλά ο πελάτης έχει ανησυχητικές ιδέες στο μυαλό του.

We Have a Ghost

Αν θέλετε μια κωμική horror ταινία, το Netflix λέει ότι το We Have a Ghost είναι για εσάς.

Σύνοψη: Όταν μια οικογένεια βρίσκει ένα φάντασμα με σκοτεινό παρελθόν στο νέο της σπίτι, γίνεται διάσημη στο ίντερνετ, αλλά και στόχος μιας σκοτεινής κυβερνητικής υπηρεσίας.

Day Shift

Επίσης προτείνει και το Day Shift με τον Jamie Foxx.

Σύνοψη: Ένας κυνηγός βρικολάκων στο ΛΑ έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

Vampires vs. the Bronx

Μια ακόμη εφηβική ταινία τρόμου με κωμικά στοιχεία θέλει να σας προτείνει το Netflix.

Σύνοψη: Τρία γενναία παιδιά από μια γειτονιά του Μπρονξ που αναβαθμίζεται γρήγορα, ανακαλύπτουν ένα μοχθηρό σχέδιο με στόχο να ρουφήξει τη ζωή από την αγαπημένη τους κοινότητα.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Η υπηρεσία σάς προτείνει και μία ταινία του 2016 με μπόλικο τρόμο και ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, το I Am the Pretty Thing That Lives in the House.

Σύνοψη: Μια νευρική νοσοκόμα που τρομάζει εύκολα αναλαμβάνει τη φροντίδα μιας ηλικιωμένης συγγραφέως ιστοριών τρόμου που ζει σε ένα σπίτι με κρυμμένα μυστικά.

Under the Shadow

Ακόμη ένα horror από εκείνη τη χρονιά είναι το Under the Shadow.

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια του πολέμου Ιράν-Ιράκ, μια γυναίκα στην Τεχεράνη φροντίζει την κόρη της και πείθεται ότι η ζωή της επηρεάζεται από σατανικά πνεύματα.

His House

Το His House κυκλοφόρησε το 2020 και τα είχε πάει πολύ καλά σε κριτικές.

Σύνοψη: Όταν ένα νεαρό ζευγάρι από το εμπόλεμο Νότιο Σουδάν αναζητά άσυλο και μια νέα αρχή στην Αγγλία, βασανίζεται από μια μοχθηρή δύναμη που ζει στο νέο τους σπίτι.

Fear Street Part 1: 1994

Το Netflix σάς προτείνει και το 1ο μέρος από την τριλογία του Fear Street.

Σύνοψη: Μετά από μια σειρά φρικαλέων δολοφονιών, μια έφηβη και η παρέα της τα βάζουν με μια μοχθηρή δύναμη που στοιχειώνει την πόλη τους για αιώνες. Καλώς ήρθατε στο Σειντισάιντ.

There’s Someone Inside Your House

Το There’s Someone Inside Your House είναι ακόμη μια πρωτότυπη ταινία του Netflix με σασπένς και τρόμο.

Σύνοψη: Η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.

Gerald’s Game

Το Gerald’s Game έρχεται από το μυαλό του Stephen King και τον Mike Flanagan.

Σύνοψη: Όταν το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου της πηγαίνει στραβά, η Τζέσι, με χειροπέδες στο κρεβάτι σε ένα σπίτι στη λίμνη, παλεύει με οράματα, σκοτεινά μυστικά και μια απόφαση.

The Mist

Το The Mist μπήκε πρόσφατα στην υπηρεσία, αλλά είχε κυκλοφορήσει το 2007.

Σύνοψη: Μετά το χτύπημα μιας άγριας καταιγίδας σε μια μικρή πόλη, οι κάτοικοι ανακαλύπτουν μια απειλητική ομίχλη πάνω από τα σπίτια τους που σκοτώνει όποιον παραμένει έξω.

The Ritual

Τελευταία ταινία σε αυτή τη λίστα είναι το The Ritual.

Σύνοψη: Τέσσερις πολύ παλιοί, αλλά ψύχραιμοι πλέον, φίλοι πηγαίνουν για πεζοπορία σε δάσος της Σουηδίας. Άραγε θα επιστρέψουν;

Να σας υπενθυμίσουμε και αυτή την λίστα με διάφορες horror ταινίες που είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν.

Εσείς έχετε παρακολουθήσει όλες τις ταινίες παραπάνω; Πείτε μας στα σχόλια!