Οι Unboxholics στον 10ο 24ωρο gaming μαραθώνιο για το Χαμόγελο του Παιδιού!  

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο!

Οι Unboxholics στον 10ο 24ωρο gaming μαραθώνιο για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Για 10η  συνεχόμενη χρονιά ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming που διοργανώνει ο Γιώργος «Zok» Ζώκας για την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιστρέφει. Η ομάδα των Unboxholics στηρίζει και φέτος την προσπάθεια.

Έτσι, το βράδυ του Σάββατου 17 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Σάκης Καρπάς, παρέα με τον Στράτο Χατζηνικολάου και τον υπογράφων θα παρευρεθούν στο live stream, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το https://www.24hgfc.gr/

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου για περισσότερες πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη το πώς μπορείτε να συνεισφέρετε χρηματικά για την στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 18:00  — και για 24 συνεχείς ώρες σε ζωντανή μετάδοση! — περισσότεροι από 60 YouTubers, κωμικοί και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μετρά 27 χρόνια αδιάκοπης Προσφοράς δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια.

Μεταξύ των καλεσμένων οι: Κακός Χαμός, Legit Gaming Gr, Ηλίας Φουντούλης, Σάκης Καρπάς, Ευτύχης Μπλέτσας, KarpouziFetaGaming, Panos Dent, TechItSerious, Μιχάλης Τσιντσινής, Δημήτρης Τσιντσινής, Αλέξης Τσιντσινής, Δημήτρης Καρέτσος, Παυλος Κρούστης,  Deadly Muffin, OA, The KAZS, Γιάννης "Athanas" Αθανασίου, Megacyber, Μάνος Βέζος, Kostantina, Axel, Αριστοτέλης Ρήγας, Σιλένα Τριβιζά, Κώστας Κρύος, Μελίνα Σπετσιέρη, Cake, Nivek, Gramers, Θόδωρος Gramers, Δημήτρης Gramers, Βαγγέλης Μουλαράς,  Cecebo, Puck Games, Madney, Andreas Dimogiannis,  Μιχάλης Παπαγαθαγγέλου, Βασίλης Καραβασίλης, Χάρης Σταύρου, Παναγιώτης Αντωνίου, Βαγγέλης Μαρμαράς θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες προσφέρονται απευθείας και στο 100% τους στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλα τα έσοδα από τον φετινό Μαραθώνιο θα καλύψουν μέρος του κόστους για το ρεύμα των Σπιτιών που μεγαλώνουν τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τον Μαραθώνιο εδώ: https://www.24hgfc.gr/

Θερμές ευχαριστίες στον Platinum χορηγό του 10ου  24ωρου Μαραθώνιου You.gr  και τον Όμιλο Quest, που διαχρονικά βρίσκονται πάντα δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού.

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

  • Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*
  • SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**
  • Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή το nickname σας στην οθόνη.

Οι εννιά προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100.000€, και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν, αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη ή κίνδυνο.

* (χρέωση: χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%,  χρέωση από κινητό 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%).

** (χρέωση 2,73€/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%)

Ροη ειδησεων