Το κοινό ψήφισε πώς θέλει να βλέπει τις σειρές του (Αποτελέσματα Ψηφοφορίας)

Bingewatch ή ένα επεισόδιο την εβδομάδα; Η κοινότητα των Unboxholics αποφάσισε!
17 Νοεμβρίου 2022 14:05
Το κοινό ψήφισε πώς θέλει να βλέπει τις σειρές του (Αποτελέσματα Ψηφοφορίας)

Εδώ και μια εβδομάδα στο Unboxholics.com διεξήγαμε μια ψηφοφορία σχετικά με τις συνήθειες του κόσμου και τη συχνότητα που του αρέσει να παρακολουθεί σειρές πλέον στην εποχή των streaming υπηρεσιών. 

Θέσαμε κάποια δεδομένα σχετικά με το bingewatching μοντέλο που ενσωματώνει και έφερε πρώτο το Netflix, δίνοντας όλα τα επεισόδια μεμιάς, καθώς και το παραδοσιακό τηλεοπτικό μοντέλο, αλλά και το υβριδικό που το Disney+ και το Amazon Prime Video έχουν υιοθετήσει. Το καθένα με τα δικά του θετικά και αρνητικά και δώσαμε την πάσα σε εσάς, το κοινό για να αποφασίσετε ποιο είναι το επικρατέστερο όλων. 

Μια εβδομάδα μετά τα δεδομένα που συλλέξαμε από την κοινότητα των Unboxholics, ζωγραφίζουν ένα ενδιαφέρον δείγμα των συνηθειών. 

Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Bingewatching

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και βάσει ενός δείγματος 1.350 ατόμων η συντριπτική πλειοψηφία με ποσοστό 47.8% επέλεξε τη μέθοδο του "bingewatching". Ακολουθεί το τηλεοπτικό μοντέλο με 21.8%, ενώ στην κόψη του ξυραφιού με ελάχιστη διαφορά βρίσκεται με 15,3% αυτοί που προτιμούν το υβριδικό μοντέλο και με 15,1% αυτοί που παρακολουθούν τη σειρά όταν ολοκληρώνεται η σεζόν της

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες!