Marvel: 5 ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους μετά το Black Panther 2

Guardians of the Galaxy 3 κ.α.
13 Νοεμβρίου 2022 13:28
Marvel: 5 ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους μετά το Black Panther 2

Το Black Panther: Wakanda Forever έφτασε στους κινηματογράφους την περασμένη Πέμπτη και σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πότε θα ξαναπάτε σινεμά για ταινία της Marvel. Όλοι περιστρέφονται τώρα γύρω από το Phase 5, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το 2023.

Καθώς, λοιπόν, πλησιάζουμε προς το Avengers: Secret Wars και συνάμα στην κορύφωση του Multiverse Saga, παρακάτω θα βρείτε 5 επερχόμενες ταινίες. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τις επόμενες 5 κινηματογραφικές μεγάλες παραγωγές του MCU που θα δείτε στις αίθουσες και δεν περιλαμβάνονται αλλά τηλεοπτικά projects του Disney+.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – 17 Φεβρουαρίου 2023

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray και ο Jonathan Majors ως Kang.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 – 5 Μαΐου 2023

Τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό και η γνωστή παρέα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες σας υπό τη σκηνοθεσία του James Gunn. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την πλοκή ή για το που θα επικεντρωθεί το φιλμ, ωστόσο, σίγουρα θα πρέπει να περιμένετε μία εμβληματική και επική περιπέτεια από την Mavel.

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

The Marvels – 28 Ιουλίου 2023

Το The Marvels αναμένεται τον Ιούλιο του 2023 και θα είναι η επική συνέχεια του Captain Marvel. Ωστόσο, η Carol Danvers που την υποδύεται η Brie Larson, δε θα είναι μόνη της αυτή τη φορά, καθώς πλάι της θα βρίσκεται και η Ms. Marvel της Iman Vellani και η Monica Rambeau της Teyonah Parris.

Στο cast θα δείτε και τον Nick Fury του Samuel L. Jackson, την οικογένεια της Kamala Khan και την Zawe Ashton. Ούτε εδώ γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την πλοκή, αλλά αναμένεται να έχει -κλασσικά- πολλές συνδέσεις με σειρές και ταινίες του MCU.

Captain America: New World Order – 3 Μαΐου 2024

Το Captain America 4 θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με νέα ονόματα στο cast όπως είναι ο Anhtony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley και Danny Ramirez ως ο νέος Flacon.

Επίσης, ο Tim Blake Nelson (Watchmen HBO, Ballad of Buster Scruggs) ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στο MCU για το "New World Order" στο ρόλο του "The Leader", ο οποίος είχε γίνει tease στο The Incredible Hulk του 2008.

Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνεται και η Shira Haas, που έγινε γνωστή από τη σειρά "Unorthodox" του Netflix και θα υποδυθεί την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero, ονόματι Sabra. Τα νέα δε σταματούν εδώ, διότι πρόσφατα μάθαμε ότι ο θρυλικός “Indy”, Harrison Ford, θα βρίσκεται στην ταινία.

Τη σκηνοθεσία του "Captain America: New World Order" έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson.

Thunderbolts – 26 Ιουλίου 2024

Το Thunderbolts, κοινώς το "Suicide Squad φιλμ του MCU" έρχεται και αυτό στους κινηματογράφους, τον Ιούλιο του 2024.

Η ομάδα των ζόρικων Thunderbolts θα αποτελείται από την Yelena Belova της Florence Pugh, τον Bucky Barnes aka Winter Soldier του Sebastian Stan, τον US Agent aka John Walker του Wyatt Russell, την Taskmaster της Olga Kurylenko, τον Red Guardian του David Harbour, την La Contessa "Valentina" Allegra της Julia Louis-Dreyfous και την Ghost της Hannah John-Kamen.

Αν δεν έχετε πάει ακόμα σινεμά για να δείτε το Black Panther: Wakanda Forever, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης.

Τέλος, την άνοιξη του 2023 θα καταφθάσει και το Secret Invasion, το καλοκαίρι του 2023 το Echo και πατώντας εδώ θα βρείτε όλο το χρονοδιάγραμμα.

Πηγή the direct