Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 3/11

One Piece Film: Red, Amsterdam και άλλα!
03 Νοεμβρίου 2022 11:55
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 3/11

Σκέφτεστε να πάτε σινεμαδάκι απόψε ή μέσα στο Σαββατοκύριακο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας. Σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα το One Piece Film: Red, το Amsterdam και πολλά άλλα!

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

One Piece Film: Red

Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως «μαγευτική». Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της - ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της - η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι "κόρη του Σάνκς".

On the Line (Ανώνυμη Κλήση)

Μπορεί μία κλήση να αλλάξει τα πάντα; Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον (Braveheart) πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρομουάλντ Μπουλανζέ (Connectés). Μία ταινία με γερές δόσεις αγωνίας και ένα ανελέητο κυνήγι ενάντια στον χρόνο.

Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός (Μελ Γκίμπσον) δέχεται μια κλήση από έναν άγνωστο, που απειλεί να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια του ζωντανά στον αέρα. Για να σώσει αγαπημένα πρόσωπα, ο παραγωγός θα πρέπει να παίξει ένα σκοτεινό παιχνίδι επιβίωσης. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει είναι να ανακαλύψει την ταυτότητα του εγκληματία.

Amsterdam (Άμστερνταμ)

Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα studios 20th Century Studios και New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής.

Vortex

Ο μεγάλος προβοκάτορας του παγκόσμιου σινεμά αλλάζει στυλ, αλλά παραμένει σοκαριστικός. Το Amour του Χάνεκε μπαίνει στο παραισθησιογόνο σύμπαν του Νοέ και μας προσκαλεί σε μια αδυσώπητα ρεαλιστική ιστορία τρόμου, όπου ο τρόμος πηγάζει από τις δυσκολίες του γήρατος.

Emily

Η ταινία διηγείται την «φανταστική» ζωή μιας από τις πιο διάσημες συγγραφείς όλων των εποχών, της Emily Brontë. Μιας επαναστάτριας και αλλόκοτης κοπέλας, η οποία καθώς μεγαλώνει, αυτοπροσδιορίζεται , βρίσκει τη φωνή της και τελικά γράφει το κλασικό έργο «ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ».  Οι σχέσεις που την ενέπνευσαν όπως η  ωμή και παθιασμένη σχέση της με τις αδερφές της. Ο πρώτος της απαγορευμένος  έρωτας με τον Weightman , και η στοργική της αγάπη και ο θαυμασμός της   για τον αντισυμβατικό αδερφό της  Branwell.

Pil (Πριγκίπισσα Αλάνι)

Η Πιλ είναι μια νεαρή ορφανή που ζει στη μεσαιωνική πόλη Ομιχλούπολη. Μια μέρα, ο Τρίσταν, ο άκαρδος αντιβασιλέας, καταριέται τον Ρόλαντ, διάδοχο του θρόνου, και τον μεταμορφώνει σε «γατόκοτα» (μισό κοτόπουλο, μισό γάτα). Για να σώσει τον Ρόλαντ και το βασίλειο, η Πιλ ξεκινά μια αναζήτηση για το αντίδοτο. Ο Κρόμπαρ, ένας άγαρμπος φρουρός με καλή καρδιά, ο Κουδουνάκιας, ένας νεαρός γελωτοποιός, και η παρέα των τριών κουναβιών της, την ακολουθούν. Από το Καταραμένο Δάσος έως το Λαγκάδι του Θηρίου, η Πιλ και η απίθανη συντροφιά της θα ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια. Και θα βρουν την οικογένεια που δεν είχαν ποτέ.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

  • The Stranger (Ο Άγνωστος)
  • Checkered Ninja 2 (Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή)
  • Εκεί Που Ζούμε
  • Prey For The Devil (Το Φως Του Διαβόλου)
  • Bandit (Ληστής με Στιλ)
  • Black Adam
  • Eo
  • Chickenhare and the Hamster of Darkness (Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους)
  • Smile (Χαμογέλα)
  • Don’t Worry Darling (Μην Ανησυχείς Αγάπη μου)
  • Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)
  • DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)
  • Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)