Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 20/10

Ο The Rock έρχεται στις αίθουσες με το Black Adam
20 Οκτωβρίου 2022 13:02
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 20/10

Σκέφτεστε να πάτε σινεμά απόψε ή μέσα στο Σαββατοκύριακο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη, θα βρίσκετε όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας. Σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα έχετε αρκετές νέες επιλογές, για όλα τα γούστα, από το Black Adam της DC μέχρι και το Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Black Adam

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα δυνατό cast που πέρα από τον Dwayne "The Rock" Johnson περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet (Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα)

Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που  θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

A Chiara (Για την Κιάρα)

Η νεαρή Κιάρα μεγαλώνει όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας στον ιταλικό Νότο. Όταν ο πατέρας της γίνεται στόχος απειλών και κατόπιν εξαφανίζεται η Κιάρα θα ανακαλύψει ότι γνωρίζει ελάχιστα για την οικογένειά της...

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιόνας Καρπινιάνο, ενώ πρωταγωνιστούν οι Γκρέτσια Ροτόλο, Σουάμι Ροτόλο και Κλαούντιο Ροτόλο.

Eo

Η ταινία ακολουθεί έναν γάιδαρο ο οποίος συναντάει στον δρόμο του καλούς και κακούς ανθρώπους, νοιώθει χαρά και πόνο, και μας δίνει μία οπτική της μοντέρνας Ευρώπης μέσα από τα μάτια του.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Halloween Ends (Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες)

See How They Run (Κοίτα τους πως Τρέχουν)

Moonage Daydream

The Lost King (Ο Χαμένος Βασιλιάς)

Mrs. Harris Goes to Paris (Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι)

The Invitation (Η Πρόσκληση)

Finnick (Πνεύμα Από Σπίτι)

Chickenhare and the Hamster of Darkness (Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους)

Smile (Χαμογέλα)

The Good House (Ο Έρωτας τα Αλλάζει όλα)

The Woman King (Η Γυναίκα Βασιλιάς)

Don’t Worry Darling (Μην Ανησυχείς Αγάπη μου)

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)