Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 15/9

Τρεις νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα
15 Σεπτεμβρίου 2022 11:54
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 15/9

Ο Σεπτέμβριος συνεχίζει δυναμικά θα λέγαμε μιας και αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις νέες ταινίες για να παρακολουθήσετε. Αρχικά, από σήμερα θα παίζει το νέο Orphan, το οποίο έχει τον υπότιτλο “Πρώτος Φόνος”, ενώ έχουμε και τα Τρίγωνο της Θλίψης και Παιχνίδι Μίσους.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:


Orphan: First Kill (Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος)

Το τρομακτικό έπος της Έστερ συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό πρίκουελ της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου, “Το Ορφανό”. Αφού ενορχηστρώνει μια λαμπρή απόδραση από μια ψυχιατρική εγκατάσταση της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή προκύπτει που την φέρνει απέναντι σε μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Στην ταινία παίζουν οι: Isabelle Furhman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Matthew Finlan, Hiro Kanagawa.

Αν και τα γεγονότα του "Orphan" δεν δικαιολογούν ένα sequel για αυτό το prequel φιλμ σε σκηνοθεσία William Brent Bell, θα γυρίσει το χρόνο πίσω όταν η Esther διέπραξε το πρώτο της έγκλημα.

Triangle of Sadness (Το Τρίγωνο της Θλίψης)

Τα διάσημα μοντέλα Carl και Yaya είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μία παρέα από ασύλληπτα πλούσιους επιβάτες, έναν ολιγάρχη από τη Ρωσία, βρετανούς εμπόρους όπλων και έναν αλκοολικό καπετάνιο, που επικαλείται τον Μαρξ. Στην αρχή, τα πάντα είναι υλικό για αξιοζήλευτες αναρτήσεις στο Instagram. Αλλά, όταν ξεσπά μία θύελλα και όλοι παθαίνουν ναυτία κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τον καπετάνιο, η ειδυλλιακή κρουαζιέρα καταλήγει σε φιάσκο. Ο Carl και η Yaya βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του γιοτ. Η ιεραρχία ανατρέπεται στο νησί, καθώς η καθαρίστρια είναι η μόνη που ξέρει να ψαρεύει. 

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ruben Östlund

Παίζουν: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Zlatko Burić, Jean-Christophe Folly, Iris Berben, Dolly De Leon, Sunnyi Melles, Amanda Walker, Oliver Ford Davies, Arvin Kananian, Carolina Gynning, Ralph Schicha

The Hating Game (Παιχνίδι Μίσους)

Αποφασισμένη να πετύχει επαγγελματικά δίχως να θυσιάσει την προσωπική της ηθική, η Λούσι ξεκινά ένα ανελέητο παιχνίδι απέναντι στην παγερή και αποτελεσματική νέμεσή της, τον Τζόσουα, σε μια αντιπαλότητα που περιπλέκεται εξαιτίας των συναισθημάτων που αρχίζει να τρέφει για εκείνον.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Hutchings, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Lucy Hale, Austin Stowell και Damon Daunno.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Crimes of the Future (Εγκλήματα του Μέλλοντος)

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

DC League of Super-Pets (Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Τρεις Χιλιάδιες Χρόνια Προσμονής (Three Thousand Years of Longing)

Εκεί που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing)

After Ever Happy (After 4: Για Πάντα Μαζί)

Minions: The Rise of Gru (Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου)

Bullet Train