Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Αύγουστος 2022  

Από ταινίες και σειρές, μέχρι ριάλιτι και άλλα
29 Ιουλίου 2022 11:42
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Αύγουστος 2022  

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Αυγούστου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικά, για όλα τα γούστα. Όπως κάθε μήνα, έτσι και σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλο το νέο περιεχόμενο που έρχεται στην υπηρεσία. Ο Αύγουστος, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχει αρκετό νέο περιεχόμενο και όσον αφορά τις original σειρές της υπηρεσίας, ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία το The Sandman, το οποίο είναι βασισμένο στο θρυλικό κόμικ της DC.

Μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η 3η και τελευταία σεζόν του Locke & Key, καθώς και τα νέα επεισόδια από το ιδιαίτερο The Cuphead Show! Επιπροσθέτως, έχουμε τα νέα επεισόδια του Better Call Saul κάθε Τρίτη, καθώς και τη συνέχεια των Never Have I Ever και The Next 365 Days.

Τα Highlights του Netflix για τον Αύγουστο:


The Sandman | 1ος Κύκλος

Βασισμένο στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC, το "THE SANDMAN" αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου. Το σόου των 10 επεισοδίων υπογράφει ο Neil Gaiman ως παραγωγός, ενώ ως showrunners συναντάμε τους David S. Goyer (Man of Steel, Foundation) και Allan Heinberg.

Η σύνοψη του The Sandman σύμφωνα με το Netflix:

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε "Ονείρεμα", όπου ο Σάντμαν, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας. Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και κρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα. Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή.

Επίσης, ο Mark Hamill θα υποδυθεί τον "Merv Pumpkihead" στο ήδη τεράστιο cast ονομάτων του "Sandman", που διαμορφώνεται επίσης ως εξής:

Tom Sturridge ως "Μορφέα", Gwendoline Christie ως Lucifer, Charles Dance ως Roderick Burgess, Boyd Holbrook ως Corinthian, Vivienne Acheampong ως Lucienne, και AsimChaudry και Sanjeev Bhaskar ως Κάιν και Άβελ, Patton Oswalt ως Matthew The Raven, Stephen Fry ως Gilbert, David Thewlis ως John Dee/ Doctor Destiny, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Joely Richardson ως Ethel Crips και η Niamh Walsh ως νεαρή Ethel Cripps, Razane Jammal ως Lyta Hall, Donna Preston ως Despair, Mason Alexander Park ως Desire, Kirby Howell-Baptiste ως Death, Kyo Ra ως Rose Walker και η Sandra James Young ως Unity Kincaid.


Locke & Key | Νέος Κύκλος

Η 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix φτάνει στο τέλος της και θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τα αδέρφια, μέσα από 8 νέα επεισόδια.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό.

Στο cast της σειράς συναντάμε τους: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones και Griffin Gluck.


Never Have I Ever | Νέος Κύκλος

Η 3η σεζόν του Never Have I Ever υπαινίσσεται ότι θα έχουμε πολλές νέες εξελίξεις στη ζωή της Devi και των φίλων της, μιας και η Devi και η Aneesa (Megan Suri) τα πηγαίνουν πλέον καλύτερα. Επίσης, έχουμε και ένα νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στη σειρά, έναν μαθητή ιδιωτικού σχολείου και έναν "newcomer" σε αυτή τη σεζόν.

Το σόου που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο νεανικό κοινό είναι πανέτοιμο να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που είχε μείνει και όπως όλα δείχνουν, η Devi Vishwakumar και ο Paxton Hall-Yoshida είναι επιτέλους μαζί.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο νέο κεφάλαιο εκτός από την Maitreyi Ramakrishnan ως Devi και τον Darren Barnet ως Paxton Hall-Yoshida, θα επιστρέψουν και οι Lee Rodriguez, Ramona Young, Richa Moorjani και Jaren Lewison. Το Never Have I Ever δημιουργήθηκε από τους Mindy Kaling και Lang Fisher , ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Universal Television, ένα τμήμα του Universal Studio Group, και Howard Klein και David Miner της 3 Arts Entertainment.


The Next 365 Days

Η 3η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο τρίτο βιβλίο της Blanka Lipińska και βάσει της σύνοψης του βιβλίου, η ιστορία θα έχει ως εξής:

Το παγκόσμιο φαινόμενο και το best seller του USA TODAY πίσω από την ομώνυμη ταινία του Netflix, η σειρά 365 Days, συνεχίζεται καθώς ακολουθεί τη συναρπαστική ιστορία της Laura και του Massimo.

Ως σύζυγος του Don Massimo Torricelli, ενός από τα πιο επικίνδυνα αφεντικά της Μαφίας στη Σικελία, η ζωή της Laura είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Είναι συχνά σε κίνδυνο, ο πιθανός στόχος των αδίστακτων εχθρών του Massimo που δεν θα σταματήσουν τίποτα για να καταστρέψουν τον ισχυρό άνδρα. Και όταν η Λόρα τραυματίζεται σοβαρά σε μια επίθεση, όντας έγκυος και παλεύοντας να επιβιώσει, ο Μάσιμο αντιμετωπίζει την πιο σκληρή απόφαση της ζωής του. Ποια θα είναι η ζωή του χωρίς τη Λάουρα; Θα μπορέσει να μεγαλώσει μόνος του το παιδί τους; Ποια θα είναι η μοίρα της οικογένειάς του και ποιανού οι 365 θα φτάσουν στο τέλος τους;

Στους ρόλους τους θα επιστρέψουν οι Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna και Magdalena Lamparska.


The Cuphead Show! | Νέος Κύκλος

Στα νέα επεισόδια θα δούμε ξανά τους Cuphead, Mugman και Ms. Chalice, καθώς και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από το παιχνίδι του 2017. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το 2ο κύκλο του σόου, παρά μόνο ότι θα πρέπει να περιμένετε τις ίδιες ατυχίες να περιτριγυρίζουν τους ήρωές μας στο Inkwell Isle.

Η 1η σεζόν του The Cuphead Show γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένα απολαυστικό adaptation του run-and-gunner του Studio MDHR.


Day Shift

Ο Jamie Foxx πρωταγωνιστεί ως ένας δουλευταράς εργάτης που το μόνο που θέλει είναι να προσφέρει μια καλή ζωή στην πανέξυπνη κόρη του. Ωστόσο, η αδιάφορη δουλειά του ως καθαριστή πισινών στην Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο είναι απλώς μια συγκάλυψη της πραγματικής πηγής εσόδων του από το κυνήγι και τη δολοφονία βαμπίρ στα πλαίσια μιας διεθνούς ένωσης κυνηγών βρικολάκων.

Στο cast συναντάμε επίσης τους Snoop Dogg (Bones), Scott Adkins (Accident Man), Dave Franco (The Disaster Artist), Meagan Good (Monster Hunter), Karla Souza (How to Get Away with Murder), Eric Lange (Narcos), Zion Broadnax (Holly Day), Natasha Liu Bordizzo (The Society), Oliver Masucci (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), Steve Howey (Shameless), και C.S. Lee (Dexter).

Σκηνοθέτης εδώ ανέλαβε ο J.J. Perry σε παραγωγή του Chad Stahelski των John Wick ταινιών, με την R-rated ταινία να δίνει έμφαση όπως λέει και ο Foxx στα πρακτικά εφέ και stunts.


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

Better Call Saul | Νέα επεισόδια κάθε Τρίτη

1 Αυγούστου

The Forever Purge

Emily Bronte’s Wuthering Heights

Big Tree City | 1ος Κύκλος

3 Αυγούστου

Buba

Trainwreck: Woodstock ‘99

Don’t Blame Karma

4 Αυγούστου

Kakegurui Twin | 1ος Κύκλος

Super Giant Brothers | 1ος Κύκλος

Lady Tamara | 1ος Κύκλος

Wedding Season

5 Αυγούστου

Carter

Darlings

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Team Zenko Go | Νέος Κύκλος

The Sandman | 1ος Κύκλος

8 Αυγούστου

Code Name: Emperor

Just Killed my Dad

10 Αυγούστου

Bank Robbers: The Last Great Heist

Heartsong

Indian Matchmaking | Νέος Κύκλος

Locke & Key | Νέος Κύκλος

Iron Chef Brazil | 1ος Κύκλος

School Tales The Series | 1ος Κύκλος

Instant Dream Home

11 Αυγούστου

Dota: Dragon’s Blood (Book 3)

Stay on Board: The Leo Baker Story

12 Αυγούστου

13: The Musical

A Model Family | 1ος Κύκλος

Day Shift

Never Have I Ever | Νέος Κύκλος

15 Αυγούστου

Deepa & Anoop

16 Αυγούστου

High Plains Drifter

17 Αυγούστου

Donde Hubo Fuego

Look Both Ways

Royalteen

Nada Suspeitos | 1ος Κύκλος

18 Αυγούστου

He-Man and the Masters of the Universe | Νέος Κύκλος

Inside the Mind of a Cat

Tekken: Bloodline | 1ος Κύκλος

19 Αυγούστου

Echoes | Μίνι σειρά

Glow Up | Νέα σεζόν

Kleo | 1ος Κύκλος

The Cuphead Show! | Νέος Κύκλος

The Girl in the Mirror | 1ος Κύκλος

The Next 365 Days

20 Αυγούστου

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar

22 Αυγούστου

The Walking Dead Season 11

23 Αυγούστου

Chad and JT Go Deep | 1ος Κύκλος

24 Αυγούστου

Lost Ollie | Μίνι σειρά

Mo | 1ος Κύκλος

FAB 5: Brazil | 1ος Κύκλος

Selling the OC | 1ος Κύκλος

25 Αυγούστου

Angry Birds: Summer Madness | Νέος Κύκλος

History 101 | Νέος Κύκλος

Rilakkuma’s Theme Park Adventure | 1ος Κύκλος

Ευτυχισμένοι Ενήλικες

Ludik | 1ος Κύκλος

Me Time

Seoul Vibe

29 Αυγούστου

Mighty Express | Νέος Κύκλος

30 Αυγούστου

I AM KILLER | Νέος Κύκλος