Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 30/6

Τί ταινίες έχει η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου;
30 Ιουνίου 2022 12:08
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 30/6

30 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε όλες τις ταινίες που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Αρχικά, η μεγαλύτερη ταινία της εβδομάδας είναι το The Lost Daughter, με την Olivia Colman σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο, έχουμε και ένα φιλμ, που θα μπορούν να απολαύσουν και οι μικροί μας φίλοι.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλες τις πρεμιέρες:

The Lost Daughter (Η Χαμένη Κόρη)

Η Leda απολαμβάνει τις μοναχικές της διακοπές της στις Σπέτσες, όταν αρχίζει να εμπλέκεται με μια νέα μητέρα και την κόρη της ενώ τις παρακολουθεί να παραθερίζουν κοντά της στην παραλία. Καθώς  μάνα και κόρη έχουν μια ιδιαίτερη και έντονη σχέση η Leda καταβάλλεται από τις αναμνήσεις και τα μπερδεμένα συναισθήματα τρόμου, αγάπης και έντασης της δικής της  πρώιμής μητρότητας. Ένα σοκαριστικό γεγονός την αναγκάζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο  τις αντισυμβατικές επιλογές που έκανε σαν νέα μητέρα, και κυρίως τις συνέπειες αυτών των επιλογών.

Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Elena Ferrante και εδώ πρωταγωνιστεί η Olivia Colman.

Ooops! The Adventure Continues (Ουπς! 2 Ο Νώε Ξαναέφυγε...)

Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα. Μετά από μια σειρά ατυχιών, τα παιδιά βρίσκονται κατά λάθος εκτός της Κιβωτού - μαζί με τις τελευταίες προμήθειες! Η Λέα και ακόμη ένας ναυαγός, η καινούργια τους φίλη, Τζέλι, ξεβράζονται σε ένα απομακρυσμένο νησί, ενώ ο Φίνι ξυπνάει σε μια περίεργη κοινότητα από οικεία ζωάκια που ζουν ειρηνικά - υπό την απειλή ενός… ζωηρού ηφαιστείου! Σε μια μάχη ενάντια στον χρόνο, την παλίρροια και τις τρομακτικές δονήσεις, ο Φίνι πρέπει να σώσει τους φίλους τους, να επανενώσει την οικογένειά του και να σώσει την κοινότητα από την απόλυτη καταστροφή… Παρεμπιπτόντως, έχει δει κανείς το λευκό περιστέρι που πέταξε μακριά γυρεύοντας στεριά;

Tre Piani (Τρία Πατώματα)

Τρεις οικογένειες ζουν στους τρεις ορόφους του ίδιου κτιρίου σε μία πολυτελή συνοικία της Ρώμης. Μέσα σε μία δεκαετία, η ζωή φέρνει τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με συγκρούσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ αδελφών, γονιών, παιδιών και συζύγων. Οι επιλογές τους αντανακλούν πανανθρώπινα ηθικά ζητήματα και έχουν συνέπειες στις ζωές τους.

Σκηνοθεσία: Nanni Moretti Πρωταγωνιστούν: Riccardo Scamarcio, Margherita Buy, Alba Rohrwacher, Adriano Giannini, Elena Lietti, Nanni Moretti, Denise Tantucci, Alessandro Sperduti.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Elvis

Lightyear

Haute Couture (Υψηλή Ραπτική)

Επιστροφή στην Κανονικότητα

Jurassic World: Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία)

The Card Counter

Elcano & Maggelan – The First Voyage Around The World

Top Gun: Maverick

Sonic The Hedgehog 2

The Bad Guys

Turning Red

Encanto