Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 28/4

“Τα Πάντα Όλα” και “Η Μνήμη του Δολοφόνου” ξεχωρίζουν
28 Απριλίου 2022 12:34
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 28/4

Φτάνουμε αισίως στο τέλος του Απριλίου και σήμερα Πέμπτη 28 του μήνα έχουμε αρκετές νέες πρεμιέρες, όσον αφορά τις ταινίες στους ελληνικούς κινηματογράφους. Από σήμερα, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα το “Memory” (Η Μνήμη του Δολοφόνου) με τον Liam Neeson, αλλά ξεχωρίζει και το Everything Everywhere All at Once (Τα Πάντα Όλα) των Dan Kwan και Daniel Scheinert.


Ας τα δούμε όλα, όμως, αναλυτικά:

Memory (Η Μνήμη του Δολοφόνου)

Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (Γκάι Πιρς), η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ.

Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Everything Everywhere All at Once (Τα Πάντα Όλα)

Η Έβελιν, μία εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει.

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με μεγάλη καρδιά και πληθωρική σκηνοθεσία, μία καταιγιστική υπαρξιακή κωμωδία σε ένα πολυσύμπαν με εναλλακτικές ζωές, μία διασκεδαστική αλληγορία για τον πολύπλοκο σύγχρονο κόσμο.

Ainbo: Spirit of the Amazon (Άινμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου)

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αίνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

The Northman (Ο Άνθρωπος Απ΄ τον Βορρά)

Notre-Dame Brûle (Η Παναγία των Παρισίων Φλέγεται)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Morbius

Sonic the Hedgehog 2 (Sonic: Η ΤΑΙΝΙΑ 2)

X

Ambulance (Ασθενοφόρο)

Hitman's Wife's Bodyguard (Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή)

Turning Red (Πάντα στο Κόκκινο)

The Batman