Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιανουάριος 2022

Η χρονιά ξεκινάει με μπόλικο περιεχόμενο
28 Δεκεμβρίου 2021 13:16
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιανουάριος 2022

Βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από το τέλος του 2021. Η χρονιά που διανύουμε τώρα είχε μπόλικο περιεχόμενο όσον αφορά τις κυκλοφορίες του Netflix και όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος μήνας του 2022, δεν πάει πίσω. Η νέα χρονιά θα μπει με το δεξί για την υπηρεσία, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχει αρκετές πρεμιέρες σε σειρές και ταινίες, καθώς και νέο πρωτότυπο περιεχόμενο.

Αρχικά, η πιο μεγάλη κυκλοφορία του Ιανουαρίου, είναι το 1ο μέρος από την 4η σεζόν του Ozark, στο οποίο οι περιπέτειες της οικογενείας των Byrde φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Επίσης, από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει και η 3η σεζόν του Snowpiercer, ενώ θα κάνει πρεμιέρα και ο 3ος κύκλος του Too Hot to Handle.

 

Τα Highlights του Netflix για τον Ιανουάριο


Ozark – 4ος Κύκλος 1ο Μέρος

Η νέα σεζόν θα σημάνει το τελευταίο κεφάλαιο στο ταξίδι της οικογένειας των Μπέρντς από τα προάστια του Σικάγο στην εγκληματική τους οργάνωση στα Όζαρκ. . Η τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη των 14 επεισοδίων συνολικά, επτά για κάθε μέρος, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Ως νέα μέλοι του κυρίως cast θα συναντήσουμε επίσης τους Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Damian Young και τον Felix Solis, που έκανε τη ζωή δύσκολη για τον Marty στο ρόλο του Omar Navarro. Οι Bruno Bichir (Narcos), CC Castillo (Outer Banks, True Detective), Veronica Falcon (Queen of the South) Ali Stroker (Glee Project) και Katrina Lenk.

Snowpiercer – Νέα επεισόδια κάθε Τρίτη

Η 3η σεζόν θα συνεχίσει τα γεγονότα από εκεί που τελείωσαν στο προηγούμενο κεφάλαιο, με τον απόηχο της επανάστασης, η μία πλευρά να προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα και να προστατευτεί, ενώ η άλλη πλευρά επαναλαμβάνει τα ίδια και δείχνει πόσο βίαιη μπορεί να γίνει.

Το 2ο κεφάλαιο έκλεισε με τον Andre Layton (Daveed Diggs) και την Ruth Wardell (Allison Wright) να συγκεντρώνουν ομάδες ανθρώπων και να προσπαθούν να πάρουν πίσω το Snowpiercer, με αποτέλεσμα το Aquarium να καταστραφεί και να «σπάσει» το μπροστινό μέρος του Snowpiercer από το υπόλοιπο «σώμα» του.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Για την πληγωμένη Άννα (Κρίστεν Μπελ), κάθε μέρα είναι η ίδια. Κάθεται πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, κοιτάζει έξω από το παράθυρο και παρατηρεί αμέτοχη τη ζωή. Όταν όμως ένας όμορφος γείτονας (Τομ Ράιλι) μετακομίζει στο απέναντι διαμέρισμα, η Άννα αρχίζει να διακρίνει ένα φως στο τέλος του τούνελ. Μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται μάρτυρας ενός βάναυσου φόνου... ή μήπως όχι;

Οι δημιουργοί του σόου υπόσχονται μία ιστορία που θα σας οδηγήσει σε μία “συναρπαστική και γεμάτη ανατροπές σειρά, στην οποία έχει εισβάλλει και ο Will Ferrell ως εξωτερικός παραγωγός.

Η Kristen Bell του “The Good Place” πρωταγωνιστεί εδώ, στη μαύρη κωμωδία των οκτώ επεισοδίων, η οποία δημιουργήθηκε από τους Rachel Ramras, Hugh Davidson και Larry Dorf.

Too Hot to Handle – 3ος Κύκλος

Το ριάλιτι της υπηρεσίας που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, επιστρέφει στο “Pleasure Island”, στις αρχές του Ιανουαρίου.

Χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το πώς θα μοιάζει η 3η σεζόν, ποιο το έπαθλο ή και οι συμμετέχοντες του, σίγουρα θα πρέπει να αναμένουμε τις ίδιες ίντριγκες, καυτά φλερτ και καλλίγραμμα κορμιά να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας δύσκολες δοκιμασίες.

Η 3η σεζόν του Too Hot To Handle θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Netflix.

The House – 1ος Κύκλος

Μεταξύ διαφορετικών εποχών, μια φτωχή οικογένεια, ένας ανήσυχος προγραμματιστής και μία σπιτονοικοκυρά δένονται με το ίδιο μυστηριώδες σπίτι σε μία σκοτεινή κωμωδία κινουμένων σχεδίων. Πρόκειται για μία animated stop-motion δημιουργία που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 και θέλει να σας διηγηθεί τρεις σκοτεινές ιστορίες.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Emma de Swaef, Marc Roels και Paloma Baeza, ενώ τη φωνή τους δανείζουν οι Mia Goth, Matthew Goode, Claudie Blakley, Mark Heap, Joshua McGuire, Stephanie Cole, Miranda Richardson, Jarvis Cocker, Sven Wollter, Yvonne Lombard, Bimini Bon Boulash, Susan Wokoma, Helena Bonham-Carter, Paul Kaye και Will Sharpe.


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

Snowpiercer – Νέα επεισόδια κάθε Τρίτη

Legends of Tomorrow – Νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή

The Blacklist – Νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή

1 Ιανουαρίου

Plan De Coeur – 3ος Κύκλος

4 Ιανουαρίου

Action Pack – 1ος Κύκλος

5 Ιανουαρίου

Four to Dinner

Rebelde: Ανυπότακτες Καρδιές

6 Ιανουαρίου

Dota: Dragon’s Blood – Book 2

The Club – 2ο Μέρος

The Wasteland

7 Ιανουαρίου

Hype House

Johnny Test – 2ος Κύκλος

Mother/Android

10 Ιανουαρίου

Undercover – 3ος Κύκλος

11 Ιανουαρίου

Dear Mother

12 Ιανουαρίου

Jak Pokochalam Gangstera

13 Ιανουαρίου

Brazen

Chosen – 1ος Κύκλος

Photocopier

The Journalist – 1ος Κύκλος

Shaman King – 3ος Κύκλος

14 Ιανουαρίου

After Life – 3ος Κύκλος

Archive 82 – 1ος Κύκλος

Riderdance

The House – 1ος Κύκλος

This is not a comedy

18 Ιανουαρίου

Mighty Express

19 Ιανουαρίου

El Marginal – 4ος Κύκλος

Heavenly Bites: Mexico

Juapins Gonzalez – 1ος Κύκλος

Too Hot to Handle – 3ος Κύκλος

20 Ιανουαρίου

Midnight Asia – 1ος Κύκλος

The Royal Treatment

21 Ιανουαρίου

That Girl Lay Lay – 1ος Κύκλος

Munich – The Edge of War

Babamin Kemani

Ozark – 4ος Κύκλος 1ο Μέρος

Summer Heat – 1ος Κύκλος

25 Ιανουαρίου

Neymar: The Perfect Chaos

Ada Twist – 2ος Κύκλος

27 Ιανουαρίου

I am Georgina – 1ος Κύκλος

28 Ιανουαρίου

Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα

Feria – 1ος Κύκλος

FRAMED! – Μίνι Σειρά

Home Team

In From the Cold – 1ος Κύκλος

The Orbital Children – 1ος Κύκλος

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window