Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 21/10

Η μεγάλη πρεμιέρα του Venom 2 κλέβει την παράσταση
21 Οκτωβρίου 2021 10:20
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 21/10

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά μέχρι να μας αποχαιρετήσει ο Οκτώβριος, ο οποίος είχε (και έχει ακόμα) μεγάλες πρεμιέρες, όπως είναι το Dune του Denis Villeneuve και το The Last Duel. Απόψε, ξεκινάει η μεγάλη πρεμιέρα του Venom 2 ή αλλιώς Venom: Let There Be Carnage που έρχεται σε σκηνοθεσία του Andy Serkis και πρωταγωνιστή τον Tom Hardy.

Ωστόσο, από σήμερα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το Minamata του Andrew Levitas με τους Johnny Depp, Katherine Jenkins και Akiko Iwase, ενώ έχουμε και το Ο Ρον Χάλασε για τους μικρούς μας φίλους.

Venom 2 (Venom: Let There Be Carnage)

Περίληψη:

Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Andy Serkis, πέραν του Tom Hardy ως Venom και του Woody Harrelson ως Cletus Kasady (Carnage) συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, και Stephen Graham.

Μάλιστα, αργά ή γρήγορα θα δούμε το “Sony’s Spider-Man Universe” επί της οθόνης μας, όπου ο Spider-Man του Tom Holland θα έρθει αντιμέτωπος με τον Venom, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιώσει μέχρι και ο Andy Serkis. Tην ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες πως το Venom 2 θα συνδεθεί άμεσα με το Spider-Man: No Way Home που αναμένεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Minamata

Περίληψη:

Η νέα ταινία του Andrew Levitas, η οποία έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ακολουθεί την αληθινή ιστορία του πολεμικού φωτογράφου W. Eugene Smith (Johnny Depp), ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «ίσως ο πιο σημαντικός Αμερικάνος φωτογράφος στην ανάπτυξη του εκδοτικού φωτογραφικού δοκιμίου». Με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να έχει τελειώσει και οι φωτογραφίες του από τα μέτωπα των μαχών του Ειρηνικού να έχουν καθορίσει την εικόνα που είχε το αμερικάνικο κοινό για τον πόλεμο, ο Smith έχει αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και την κοινωνία. Μέχρι την στιγμή που ένας φίλος του, του προτείνει να φωτογραφίσει για λογαριασμό του περιοδικού “Life” τις επιπτώσεις που έχει στους κατοίκους η σταθερή δηλητηρίαση των νερών από τα απόβλητα ενός χημικού εργοστασίου στη Minamata της Ιαπωνίας.

Ο Ρον Χάλασε (Μεταγλωττισμένο | RON'S GONE WRONG)

Περίληψη:

Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ”, αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος». Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας.

Σκηνοθεσία: Jean-Philippe Vine (Cars 3, The Good Dinosaur), Sarah Smith (Arthur Christmas).

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

DUNE | Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

NO TIME TO DIE | Είδος: Περιπέτεια Δράσης

Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού) | Είδος: Κοινωνική

Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών | Είδος: Περιπέτεια φαντασίας

Spirit: Ο Ατίθασος (Μεταγλωττισμένο) | Είδος: Κινούμενα σχέδια

Paw Patrol: Η Ταινία (Μεταγλωττισμένο) | Είδος: Κινούμενα σχέδια