Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 29/08

Οι ταινίες της εβδομάδας
29 Αυγούστου 2019 13:04
Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 29/08

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Η action ταινία Fast & Furious: Hobbs & Shaw του David Leitch (Deadpool 2), κατέφτασε και η  αδρεναλίνη σκαρφαλώνει στα ύψη με τον Dwayne “The Rock” Johnson (Jungle Cruise) και τον Jason Statham να επιστρέφουν στα γνώριμα λημέρια της ταχύτητας, του κινδύνου και της δράσης.

Στο εν λόγω spin-off του δημοφιλούς franchise, ο ατρόμητος πράκτορας ‘Luke Hobbs’ (Johnson) παίρνει ακόμη πιο πατριωτικά την κόντρα του με τον σκληροτράχηλο πρώην βετεράνο αξιωματικό και νυν κακοποιό ‘Deckard Shaw’ (Jason Statham), ώστε να στρέψει το βλέμμα του και σε άλλα μέλη της φαμίλιας του, όπως την αδερφή του την οποία ενσαρκώνει εδώ η Vanessa Kirby (The Crown, Mission: Impossible – Fallout). Όμως ένας κοινός εχθρός ακόμη πιο σκληροτράχηλος απ’ όποιον έχουν αντιμετωπίσει ως τότε, έρχεται στο προσκήνιο για τους δύο ήρωες και τους αναγκάζει να παραβλέψουν το μεταξύ τους χάσμα και να δώσουν τα χέρια έστω και προσωρινά για να τον πολεμήσουν.

Ο Chris Morgan (Atomic Blonde) επεξεργάστηκε τους διαλόγους εν προκειμένω.

Παίζουν επιπρόσθετα οι: Eiza Gonzalez (Baby Driver), Eddie Marsan και ο Idris Elba (Luther, Avengers: Infinity War).

 

The Secret Life of Pets 2 | Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Η πολυαναμενόμενη animated περιπέτεια The Secret Life of Pets 2 της Illumination Entertainment βάζει ένα ακόμη λιθαράκι στην αντίστοιχη αγαπημένη ιστορία κινουμένων σχεδίων του 2016 με κεντρικούς ήρωες μία κομπανία τετράποδων κατεργαραίων!

Τα ατίθασα αυτά ζωάκια πετούν την σκούφια τους για καινούργιες περιπέτειες! Και ούτε ψύλλος στον κόρφο των ανυποψίαστων αφεντικών τους!

Έτσι λοιπόν, επιστρέφει το αρχικό cast που συγκροτούν οι: Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, και ο Dana Carvey. Συν τοις άλλοις όμως, στις φρέσκιες προσθήκες ανήκουν ο Harrison Ford ως ο Ποιμενικός Ουαλίας ‘Rooster’, αλλά και οι Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll, και ο Pete Holmes.

Τον σεναριακό μίτο υφαίνει ο Brian Lynch (Minions) ενώ ο Chris Renaud (Despicable Me movies, Dr. Seuss’ The Lorax) σκηνοθετεί.

 

Mothers' Instinct |Duelles

O Olivier Masset-Depasse μας παραδίνει ένα ιδιότυπο ψυχολογικό θρίλερ- δράμα εποχής, με πρωταγωνιστές τους Veerle Baetens, Anne Coesens, Arieh Worthalter και τον Mehdi Nebbou.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1960, σε μία γραφική γειτονιά. Εκεί μένουν δύο κολλητές η ‘Alice’ (Baetens) και η ‘Céline’ (Coesens) σε δύο όμορφες διπλανές κατοικίες διάγοντας μία ήρεμη ζωή. Τα παιδιά τους, ‘Theo’ (Jules Lefebvres) και ‘Maxime’ (Luan Adam) είναι εξίσου καλοί φίλοι και οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι αρκετά ζεστές. Τα πάντα φαντάζουν ιδεατά. Όμως αυτήν η ζηλευτή κανονικότητα δεν θα κρατήσει για πολύ, μιας και τους δυνατούς δεσμούς τους έρχεται να κλονίσει μία φρικτή τραγωδία που δοκιμάζει την αντοχή των ηρώων όπως επίσης και τις δυναμικές της μεταξύ τους επικοινωνίας. Πλέον οι δύο μητέρες κατατρύχονται από την καχυποψία και στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν ό,τι τους απέμεινε είναι ικανές ακόμη και να πληγώσουν η μία την άλλη ανεπανόρθωτα.

Ποιό από τα παραπάνω σας ψήνει για θερινό;