Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούλιος 2019

Disney και Marvel μονοπωλούν και πάλι καλοκαιρινό box office
03 Ιουλίου 2019 20:03
Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούλιος 2019

Το καλοκαιρινό box office μπαίνει για τα καλά στην πιο καυτή περίοδό του, την ίδια στιγμή που ο υδράργυρος καταγράφει θερμοκρασίες ρεκόρ. Η μηχανή παραγωγής ψυχαγωγίας που ονομάζεται Disney μονοπωλεί και πάλι αυτόν τον μήνα μαζί με την Marvel, επισκιάζοντας σχεδόν το ενδιαφέρον του κινηματογραφικού κοινού. Όχι όμως για όλους μιας και εναλλακτικές υπάρχουν και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες. Για να δούμε τι φέρνει ο Ιούλιος στους κινηματογράφους.

Spider-Man: Far From Home (3 Ιουλίου)

Η νέα περιπέτεια του Spidey του Tom Holland αναμένεται να είναι το πραγματικό κλείσιμο του Phase 3 του MCU, που θα το βάλει σε μια νέα τροχιά. Το πώς θα γίνει μένει να φανεί. Μετά την δια πυρός και σιδήρου νίκη των Avengers στο Endgame ο Peter Parker θρηνεί τον χαμό του μέντορά του, Tony Stark, και αυτό θα τον βάλει σε μια δεινή θέση. Θα πρέπει να σταθεί στο ύψος του και να αποδείξει πως ήταν καλός μαθητής και επομένως να πάρει την ηγετική θέση του Iron Man. Εμπόδιό του θα σταθούν σε όλα αυτά οι Elementals, κάτι μαγικά τέρατα που σπέρνουν τον πανικό στην Ευρώπη. Για αυτό και οι διακοπές του Peter με την τάξη του θα διακοπούν ξαφνικά, καθώς ο Nick Fury τον επιστρατεύει για να σταματήσει την απειλή. Ωστόσο, στο πλάι του θα σταθεί ο Quentin Beck aka Mysterio, ο οποίος παραδόξως παρουσιάζεται ως σύμμαχος αντί για εχθρός. Σε σκηνοθεσία Jon Watts παίζουν επίσης οι: Zendaya, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr και Marisa Tomei.


The Lion King (18 Ιουλίου)

Τα λόγια περισσεύουν για το live-action remake του θρυλικού «Βασιλιά των Λιονταριών» του 1996, το οποίο έρχεται δια χειρός, Jon Favreau, ο οποίος ευθύνεται για την επιτυχημένη συνταγή των remakes κλασικών παραμυθιών του Walt Disney. Έτσι, λοιπόν, με ένα εντελώς νέο και γεμάτο αστέρες του Χόλιγουντ καστ θα ζήσουμε ξανά τον «Κύκλο της Ζωής» και το ταξίδι του Σίμπα, με την τελευταία λέξη της CGI τεχνολογίας και των οπτικών εφέ που εγγυώνται ένα απαράμιλλης ομορφιάς κινηματογραφικό θέαμα. Στο συμμετέχουν οι: Donald Glover ως Simba, Beyoncé Knowles-Carter ως Nala, James Earl Jones ως Mufasa, Chiwetel Ejiofor ως Scar, Seth Rogen ως Pumbaa, Billy Eichner ως Timon, και John Oliver ως Zazu.


Child’s Play (11 Ιουλίου)

Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου έχουν επίσης μια ταινία την οποία θα πρέπει να αναμένουν κα ιαφορά το κινηματογραφικό reboot της «Κούκλας του Σατανά». To Child’s Play αποτελεί τη μοντέρνα μεταφορά του ομώνυμου φιλμ τρόμου, το οποίο μπλέκει για τα καλά το «κακό» με την τεχνολογία, όταν μια μητέρα δίνει για δώρο στο 13χρονο γιό της μια κούκλα-ψηφιακό βοηθό, χωρίς να ξέρει την πραγματική του φύση. Σε σκηνοθεσία Lars Klevberg, πρωταγωνιστούν οι Aubrey Plaza, Mark Hamill ως Chucky και Gabriel Bateman.


The Current War (25 Ιουλίου)

Η μάχη μεταξύ Thomas Edison και Nikola Tesla για το ρεύμα του κόσμου, δίνεται σε μια νέα βιογραφική ταινία των δύο μεγάλων επιστημόνων και εφευρετών. Τον Edison υποδύεται ο Benedict Cumberbatch, τον Tesla ο Nicholas Hoult, με τους Michael Shannon και Tom Holland να τους πλαισιώνουν. Η κόντρα των δύο θα φτάσει στα άκρα και θα προσφέρει ένα ηλεκτρισμένο δράμα πολλών μεγαβάτ, σε σκηνοθεσία Alfonso Gomez-Rejon.

Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι κυκλοφορίες του Ιουλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους βάσει του IMDB:

03 Ιουλίου

04 Ιουλίου

11 Ιουλίου

18 Ιουλίου

25 Ιουλίου

Εσείς ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε στις αίθουσες; Πείτε μας στα σχόλια.