Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 20/06

Οι ταινίες της εβδομάδας
20 Ιουνίου 2019 11:02
Τί παίζει στις αίθουσες; | Πέμπτη 20/06

Toy Story 4

To φιλμ κινουμένων σχεδίων Toy Story 4 της Walt Disney Pictures και της Pixar, σε σκηνοθεσία του Josh Cooley ξαναφέρνει κοντά μας τον ‘Woody’ και την παρέα του που θα μπουν σε άλλη μία συναρπαστική περιπέτεια!

Ο ξεχωριστός αυτός ήρωας και οι φίλοι του επανέρχονται δριμύτεροι υποδεχόμενοι στην κομπανία τους νέα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και τον ‘Forky’, ένα πιρουνάκι που η ‘Bonnie’ του έδωσε άλλη μορφή και σκοπό, αλλά το ίδιο επιμένει ότι δεν είναι παιχνίδι! Έτσι, όποτε προσπαθεί να διαφύγει από το δωμάτιο της μικρούλας, πάντα κάποιος το παίρνει είδηση και τον φέρνει ξανά πίσω! Επιπλέον, οι αγαπημένοι μας ήρωες θα δώσουν το παρόν σε μία γιορτή όπου θα γνωρίσουν τους ‘Ducky’ και ‘Bunny’, δύο κουκλάκια που βρίσκονται στον πάγκο με τα βραβεία για όποιον κερδίζει μία δοκιμασία στο λούνα πάρκ. Ενωμένοι πια όλοι μαζί θα κάνουν ένα αξέχαστο ταξίδι που θα τους διδάξει πως τα καλύτερα πράγματα σε αυτή την ζωή δεν είναι τρόπαια αλλά πολύτιμες στιγμές που αξίζει να ζήσει κανείς!

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Keanu Reeves, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Tony Hale Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette, και ο Joan Cusack.

 

Nous Finirons Ensemble | Μικρά Αθώα Ψέματα 2

Η κωμωδία-δράμα Nous Finirons Ensemble του Guillaume Canet, η κινηματογραφική συνέχεια του Μικρά αθώα ψέματα του 2010 μας μεταφέρει επτά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, με πρωταγωνιστές τον François Cluzet και την Marion Cotillard.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Max’ (Cluzet) ο οποίος είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης και αποσύρεται μόνος του για ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχική του κατοικία. Παράλληλα, η παρέα του με την οποία έχει να ιδωθεί τρία έτη οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη για την ημέρα των γενεθλίων του ως μία αφορμή και για ένα μεταξύ τους reunion. Μιας που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ανδρόγυνα μοιάζουν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, και κάπου στην μέση μπαίνουν μικρά αθώα ψέματα, με μόνο αληθινό πράγμα να απομένει η φιλία.

Παίζουν επίσης οι Gilles Lellouche και Laurent Lafitte.   

 

Vita and Virginia | Ο Έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ

Το βιογραφικό ρομαντικό δράμα εποχής Vita and Virginia της Chanya Button σε σενάριο της ίδιας και της Eileen Atkins αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της δεύτερης που εκδόθηκε το 1992, με τις  Gemma Arterton και Elizabeth Debicki να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται την δεκαετία του 1920 και αφορά δύο ανεξάρτητες γυναίκες προερχόμενες από διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους. Από την μία, είναι η κοσμική ποιήτρια Vita (Arterton) και από την άλλη, η σπουδαία συγγραφέας Virginia (Debicki) των οποίων οι δρόμοι διασταυρώνονται και ξεκινά ένα παθιασμένο ειδύλλιο ανάμεσά τους αψηφώντας τις συμβάσεις τις περιόδου τους. Ο δεσμός τους θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την Virginia ώστε να γράψει ένα από τα πιο λαμπρά της μυθιστορήματα, το Orlando.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Isabella Rossellini, Rupert Penry-Jones, Peter Ferdinando, Gethin Anthony και η Emerald Fennell.

 

Rojo | Κόκκινη Έκλειψη

Το ατμοσφαιρικό αστυνομικό δράμα Rojo του Benjamín Naishtat ξεδιπλώνει το κουβάρι ενός σκοτεινού μυστηρίου με τον Claudio Martínez Bel να ηγείται το cast.

Η ταινία τοποθετείται χρονικά στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όπου ένας περίεργος άνδρας επισκέπτεται μία ήσυχη κωμόπολη. Και ξεκινά μία προσωπική κόντρα με έναν επιτυχημένο δικηγόρο του οποίου η φαινομενικά ιδανική του ζωή αρχίζει να καταρρέει και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα της μέχρι τώρα κανονικότητάς του.

Συμμετέχουν επιπλέον οι Mara Bestelli και Alfredo Castro.

Εσείς, τί σκοπεύετε να δείτε αυτήν την εβδομάδα;!