Κινηματογραφικές Προβολές – Σεπτέμβριος 2017

Ο μήνας των θρίλερ
01 Σεπτεμβρίου 2017 09:11
Κινηματογραφικές Προβολές – Σεπτέμβριος 2017

Με τη γεμάτη καλοκαιρινή περίοδο των blockbusters να αποτελεί πλέον παρελθόν, είτε μας αρέσει, είτε όχι, πρέπει να υποδεχθούμε το φθινόπωρο και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όσον αφορά στoν κινηματογράφο, αυτός δεν είναι ο μήνας των σχολείων και των σχολών, αλλά ο μήνας των θρίλερ...

Ξεκινώντας στις 7 Σεπτεμβρίου έχουμε το It Comes at Night. Πρόκειται για ένα θρίλερ-έκπληξη που κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton, Christopher Abbott και Carmen Ejogo. Συνεχίζουμε με το Annabelle: Creation, το οποίο θα καταφθάσει στις αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου και για το οποίο δεν νομίζω πως χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το τέταρτο κεφάλαιο της The Conjuring σειράς και prequel του Annabelle (2014), παρουσιάζοντας τη δημιουργία της στοιχειωμένης κούκλας. Στις 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται το Leatherface, το οποίο αποτελεί prequel της πασίγνωστης ταινίας τρόμου, Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι. Τελειώνοντας με τα θρίλερ, το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να βάλει το It, μια ταινία που βασίζεται στο αντίστοιχο βιβλίο του Stephen King και θα σας κάνει να φοβάστε για πάντα τους κλόουν.

Όσοι δεν ενδιαφέρονται για τα θρίλερ, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο Detroit. Πρόκειται για τη νέα ταινία της Kathryn Bigelow, η οποία είχε κερδίσει στα Όσκαρ με το The Hurt Locker και πιθανότατα θα διεκδικήσει ξεκινά κάποιο χρυσό αγαλματίδιο. Πρωταγωνιστούν οι John Boyega, Anthony Mackie και Algee Smith. Τέλος, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στο American Made, μια περιπέτεια στο ύφος που μας έχει συνηθίσει ο Tom Cruise.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

7 Σεπτεμβρίου

9 Σεπτεμβρίου

  • Mine (2016) (DVD premiere)

14 Σεπτεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου

21 Σεπτεμβρίου

28 Σεπτεμβρίου

29 Σεπτεμβρίου