Κινηματογραφικές Προβολές - Δεκέμβριος 2016

Βομβαρδισμός από μεγάλες κυκλοφορίες
30 Νοεμβρίου 2016 21:47
Κινηματογραφικές Προβολές - Δεκέμβριος 2016

Ο Δεκέμβριος και το τέλος του 2016 σίγουρα θα βρουν τις αίθουσες των κινηματογράφων γεμάτες. Συνεχίζοντας το σερί των τελευταίων μηνών, για άλλη μια φορά έχουμε ένα μήνα φορτωμένο με μεγάλες κυκλοφορίες. Αρχικά, οι φίλοι των Star Wars έχουν να περιμένουν το Rogue One, το οποίο θα μας μεταφέρει λίγο πριν τα γεγονότα του A New Hope. Παράλληλα, η Amy Adams και ο Jeremy Renner θα έρθουν αντιμέτωποι με μια εξωγήινη απειλή στο Arrival, ενώ και το Silence με τους Liam Neeson και Adam Driver θα καταφθάσει στους κινηματογράφους λίγες μέρες μετά, στις 22 Δεκεμβρίου.

Αξιοσημείωτο είναι το μιούζικαλ La La Land με τον Ryan Gosling και την Emma Stone από τον σκηνοθέτη του οσκαρικού Whiplash, καθώς και το The Great Wall με τον Matt Damon. Όσον αφορά τα animations, πρέπει σίγουρα να έχετε κατά νου το Moana, ενώ αρκετοί ίσως ενδιαφέρονται και για την νέα ταινία του franchise Underworld, με υπότιτλο Blood Wars. Τέλος, άξια αναφοράς είναι σίγουρα και τα Bad Santa 2, Sing και Passengers.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

1 Δεκεμβρίου

8 Δεκεμβρίου

15 Δεκεμβρίου

22 Δεκεμβρίου

29 Δεκεμβρίου