Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 11/5

Πολλές νέες κυκλοφορίες!
11 Μαΐου 2023 13:36
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 11/5

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο; Σε αυτό το άρθρο, και κάθε Πέμπτη πρωί, θα βρίσκετε όλες τις νέες ταινίες που έρχονται στη χώρα μας. Από σήμερα, 11 Μαΐου έχουμε πολλές νέες κυκλοφορίες, όπως την ταινία τρόμου με του Γουίνι, το Renfield με τον Nicolas Cage, το SISU και την επανέκδοση του Tokyo Drift!

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:


Winnie the Pooh: Blood and Honey (Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι)

Περίληψη: Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα.

Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν. 

Retour à Séoul (Επιστροφή στη Σεούλ)

Περίληψη: Παρορμητικό, ενδοσκοπικό ταξίδι στις ρίζες και την ανάγκη μας να τις εξερευνήσουμε, που οδηγεί σε πολλές διαφορετικές ζωές που αναζητούν συνδετικό κρίκο. Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας και μια εκπληκτική ερμηνεία από την Παρκ Τζι-μιν, παρότι πρωτάρα ως ηθοποιός (2022 | Ντέιβι Τσου).

SISU

Περίληψη: Βόρεια Φινλανδία, 1944. Τις τελευταίες σκοτεινές μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας μοναχικός χρυσοθήρας διασταυρώνεται με Ναζί στρατιώτες, που του κλέβουν τον χρυσό. Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν πως δεν είναι ένας συνηθισμένος χρυσοθήρας. Είναι ένας Sisu, ένας θρυλικός πρώην κομάντο με ασύλληπτο κουράγιο και αδιανόητη αποφασιστικότητα απέναντι στις πιο δύσκολες συνθήκες. Όπως και να επιτεθούν οι Ναζί, αυτή η φονική μηχανή θα φτάσει στα άκρα για να πάρει πίσω τον χρυσό. Ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσει όλους τους Ναζί που θα βρεθούν στο διάβα του.

Renfield (Ρενφιλντ)

Περίληψη: Σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα, ο Νίκολας Χουλτ (“Mad Max: Fury Road”, “X-Men”) πρωταγωνιστεί ως Ρένφιλντ, o βασανισμένος βοηθός του πιο ναρκισσιστικού αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ). Ο Ρένφιλντ αναγκάζεται να προμηθεύει με θηράματα τον κύριό του και να του προσφέρει ό,τι ζητήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελές είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Άρχοντα του Σκότους. Αν μπορεί να καταλάβει πώς να τερματίσει την εξάρτησή του...

Le Nouveau Jouet (Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου)

Περίληψη: Ο Σαμί για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του αναλαμβάνει - πολύ απρόθυμα - δουλειά ως νυχτοφύλακας, σε ένα πολυκατάστημα με είδη πολυτελείας. Ο Φιλίπ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γαλλία. Ψυχρός, αναίσθητος, από τότε που πέθανε η σύζυγός του, αφοσιωμένος εξ ολοκλήρου στην επιχείρησή του. Ο Αλεξάντρ - ο μοναχογιός του και κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του - κρατά τον πατέρα του σε απόσταση, και συμπεριφέρεται ως γνήσιο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Για τα γενέθλιά του γιου του, ο Φιλίπ ανοίγει το τμήμα παιχνιδιών του καταστήματος όπου εργάζεται ο Σαμί, λέγοντας στον Αλεξάντρ ότι μπορεί να πάρει ό,τι θέλει. Ο Αλεξάντρ, επιλέγει… τον Σαμί!

Βασισμένο στην κλασική κωμωδία Le Jouet, ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι μια ξεκαρδιστική, συγκινητική και μεγαλόκαρδη κωμωδία, για τα πράγματα στη ζωή που δεν μπορούν να αγοραστούν με χρήματα.

Hypnotic (Υπνωτιστές)

Περίληψη: Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ (Μπεν Άφλεκ) βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. Με τη βοήθεια της Νταϊάνα Κρουζ (Άλις Μπράγκα), μίας προικισμένης μέντιουμ, ο Ρουρκ καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από έναν φονικό άνδρα (στον ρόλο ο Γουίλιαμ Φίχτνερ) - τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού - μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε.

The Fast & The Furious: Tokyo Drift (Επανέκδοση 2006)

Περίληψη: Ο Σον Μπόσγουελ αναγκάζεται να καταφύγει στο σπίτι του πατέρα του στο Τόκυο, καθώς στην Αμερική τον περιμένει μία ποινή φυλάκισης… Εκεί, ανακαλύπτει τους αγώνες drift. Λάτρης της ταχύτητας ο ίδιος, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με τον "βασιλιά" του drift στο Τόκυο και, μοιραία, θα χάσει… Για να ξεπληρώσει το χρέος του θα χρειαστεί να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον υπόκοσμο της Yakuza, της Ιαπωνικής μαφίας… Οι αγώνες δεν είναι πια ένα μετεφηβικό παιχνίδι, το ρίσκο θα είναι οριακό και ως έπαθλο θα οριστεί το πολυτιμότερο αγαθό: η επιβίωση… Κι όλα αυτά σε μία μεγαλούπολη-σταυροδρόμι πολλών λαών και πολιτισμών, όπου το πιο εύκολο πράγμα είναι να περάσεις το όριο ταχύτητας και να ερωτευτείς το λάθος κορίτσι…

Love Again (Αγάπη, Ξανά)

Περίληψη: Η Mira (Priyanka Chopra Jonas) πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της και εκτονώνεται με ρομαντικά μηνύματα που στέλνει στον παλιό του αριθμό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι αυτός ο αριθμός ανήκει πια στον δημοσιογράφο Rob (Sam Heughan), που συγκινείται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Όταν ο Rob αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για τη Celine Dion, ζητάει τη βοήθειά της θρυλικής σταρ προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Mira από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.


Ταινίες που συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα:

  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Φύλακες του Γαλαξία 3)
  • Just Super (Απλώς Υπέροχη)
  • Saison Morte
  • Beau is Afraid ( Ο Μπο Φοβάται)
  • Little  Eggs (Κάτσε στ’ αβγά σου)
  • To Catch a Killer (Στα Ίχνη του Δολοφόνου)
  • Evil Dead Rise
  • Suzume
  • A Little White Lie (Συγγραφέας Κατά Λάθος)
  • Super Mario Bros. Movie
  • The Pope's Exorcist (Ο Εξορκιστής του Βατικανού)
  • Air (Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο)
  • "Arte Povera" - The Documentary
  • John Wick: Chapter 4