Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 13/4

Πρεμιέρα για την Extended έκδοση του The Two Towers!
13 Απριλίου 2023 08:32
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 13/4

Σκέφτεστε να πάτε κινηματογράφο απόψε ή μέσα στο Σαββατοκύριακο; Σε αυτό το άρθρο, κάθε Πέμπτη πρωί, θα βρίσκετε όλες τις ταινίες που παίζουν στη χώρα μας. Σήμερα 13 Απριλίου ξεχωρίζει η Extended βερσιόν του The Lord of the Rings: The Two Towers!

Ας δούμε τις ταινίες, όμως, πιο αναλυτικά:

The Lord of the Rings: The Two Towers Extended – Dolby Atmos

Ενώ ο άρχοντας Σόρον και ο μάγος Σάρουμαν ενώνουν τις σκοτεινές τους δυνάμεις ενάντια στην ανθρωπότητα, η Συντροφιά έχει χωριστεί σε τρεις ομάδες! Ο Φρόντο κι ο Σαμ περιπλανιώνται στους λόφους του Εμιν Μιούιλ... υπό το βλέμμα του μυστηριώδους Γκόλουμ... Ο Άραγκορν με τον Λέγκολας και τον νάνο Γκίμλι, διασχίζουν τη Μέση-Γη και συναντούν το πολιορκημένο βασίλειο του Ρόαν.

Ο Γκάνταλφ... επιστρέφει ως Λευκός, γεμάτος ενέργεια και δύναμη! Τα Χόμπιτ Μέρι και Πίπιν, που ήταν αιχμάλωτα των Ουρούκ-Χάι, δραπετεύουν και βρίσκουν καταφύγιο στο δάσος του Φάνγκορν, όπου γνωρίζουν ένα σύμμαχο... διαφορετικό, το Δεντρογένη! Και τέλος... οι δύο Πύργοι, απειλητικοί και επικίνδυνοι: το καταφύγιο του Σάρουμαν στο Όρθανκ και το Οχυρό του Σόρον στη Μπαράντ- Ντουρ. Ο Σάρουμαν μάλιστα δεν είναι μόνος, αλλά με έναν πανίσχυρο στρατό από 10.000 εκπαιδευμένα Ουρούκ-Χάι... Και μία θεαματική μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό... ξεκινά!

Suzume

Το ταξίδι της Suzume ξεκινάει σε μία ήρεμη πόλη στο Kyushu, στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, όταν συναντάει έναν νέο άνδρα που της λέει, «Ψάχνω μία πόρτα». Αυτό που βρίσκει η Suzume είναι μία μονή, φθαρμένη πόρτα, η οποία στέκεται μόνη της στη μέση ενός ερειπωμένου χώρου, σαν κάτι να την προστάτεψε απ' ό,τι ήταν αυτό που διέλυσε τα πάντα το χώρο. Σαν υπνωτισμένη από τη δύναμή της, η Suzume πάει να πιάσει το πόμολο… Πόρτες αρχίζουν να ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε όλη την Ιαπωνία, αφανίζοντας όσους βρίσκονται κοντά. Η Suzume πρέπει να κλείσει αυτές τις πόρτες για να αποτρέψει τη μεγαλύτερη επικείμενη καταστροφή.

A Little White Lie (Συγγραφέας Κατά Λάθος)

Ένας διάσημος συγγραφέας με το όνομα Σράιβερ είναι προσκεκλημένος στο λογοτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ένα κολλέγιο. Όμως, η πρόσκληση έχει κατά λάθος παραδοθεί σε έναν κακότυχο μάστορα με το ίδιο επίθετο, ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στα χέρια του. Παρ΄όλα αυτά, δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο φεστιβάλ, όπου τον καλωσορίζουν εγκάρδιοι θαυμαστές και άλλοι συγγραφείς. Ξεκινάει μάλιστα ένα ειδύλλιο με μία καθηγήτρια, μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός συγγραφέας, που αποκαλύπτει την όλη απάτη.

The Magic Flute (Ο Μαγικός Αυλός)

Ο επίδοξος 17χρονος τραγουδιστής Τιμ ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Είναι υπερβολικά ενθουσιασμένος που επιτέλους γίνεται δεκτός, αλλά οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, το άγχος της πρώτης αγάπης και παλεύοντας με την αυθεντικότητα της τραγουδιστικής φωνής του, ο Τιμ είναι ενθουσιασμένος καθώς ανακαλύπτει ένα θαυμαστό μυστικό στο κτίριο του παλιού σχολείου – μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Βρίσκεται ριγμένος σε μια νέα πραγματικότητα: Στον ρόλο του πρίγκιπα Ταμίνο, βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, THE MAGIG FLUTE, όπου η φαντασία δεν έχει όρια.

Τώρα, ο Τιμ πρέπει να μπει στη μάχη σε δύο μέτωπα, προσπαθεί να κερδίσει έναν εξέχοντα ρόλο στο επερχόμενο ρεσιτάλ του σχολείου τη μέρα και επιστρέφει στο μαγικό σύμπαν όπου πρέπει να ρισκάρει τη ζωή του για να απελευθερώσει την υπέροχη πριγκίπισσα Παμίνα τη νύχτα. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά – αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

  • Super Mario Bros. Movie
  • The Pope's Exorcist (Ο Εξορκιστής του Βατικανού)
  • Α Beautiful Disaster (Γλυκιά Καταστροφή)
  • Air (Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο)
  • "Arte Povera" - The Documentary
  • Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village
  • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών)
  • John Wick: Chapter 4
  • Scream VI
  • Mummies
  • Argonuts (Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα)