Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάρτιος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
24 Φεβρουαρίου 2023 12:24
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάρτιος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Μαρτίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά και stand ups για όλα τα γούστα. Ο Μάρτιος είναι αρκετά γεμάτος και ξεκινάει με όλες τις ταινίες John Wick, ενώ θα δείτε και τη συνέχεια του You. Επίσης αυτόν τον μήνα θα παίξει και το Fast 9, λίγο πριν φτάσει το Fast X στους κινηματογράφους.

Από ταινίες έχουμε το Murder Mystery 2 και το Luther: The Fallen Sun, ενώ θα παίξει και η 2η σεζόν του Shadow and Bone.

Τα Highlights του Netflix για τον Μάρτιο:


You (Season 4 – Part 2) | 9 Μαρτίου

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman. Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι: Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Luther: The Fallen Sun | 10 Μαρτίου

Στο "Luther: The Fallen Sun - την επική συνέχεια του βραβευμένου τηλεοπτικού έπους που επαναπροσδιορίζεται για τον κινηματογράφο - ένας ανατριχιαστικός κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί το Λονδίνο, ενώ ο ιδιοφυής αλλά ατιμασμένος ντετέκτιβ Τζον Λούθερ κάθεται πίσω από τα κάγκελα. Στοιχειωμένος από την αποτυχία του να συλλάβει τον κυβερνοψυχοπαθή που τώρα τον λοιδορεί, ο Λούθερ αποφασίζει να αποδράσει από τη φυλακή για να τελειώσει τη δουλειά με κάθε μέσο.

Στο Luther: The Fallen Sun θα δείτε τους Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis και Dermot Crowley.

Shadow and Bone (Season 2) | 16 Μαρτίου

Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον στρατηγό Κίριγκαν και τον φαινομενικά άτρωτο νέο του στρατό, η Αλίνα Στάρκοφ και ο Μαλ Ορέτσεφ δημιουργούν γρήγορα νέες και ισχυρές συμμαχίες, και ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλη την ήπειρο, για να βρουν δύο μυθικά πλάσματα που θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τους.

Το cast που γνωρίζετε και αγαπήσατε θα επιστρέψει κανονικά στη 2η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τους Jessie Mei Li (Last Night in Soho), Ben Barnes (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian), Archie Renaux (The Greatest Beer Run Ever), Freddy Carter (Pennyworth), Amita Suman (The Sandman), Kit Young (The School for Good and Evil), Danielle Galligan (The Great), Calahan Skogman, Sujaya Dasguptas (Shantaram), Daisy Head (Harlots), Luke Pasqualino (Snowpiercer), Simon Sears και Julian Kostov (Leatherface).

Murder Mystery 2 | 31 Μαρτίου

Τέσσερα χρόνια αφότου επιλύουν το πρώτο τους μυστήριο φόνου, ο Νικ και η Όντρεϊ Σπιτς (Άνταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Άνιστον) είναι πλέον ντετέκτιβ πλήρους απασχόλησης. Ενώ παλεύουν να ξεκινήσουν το δικό τους γραφείο ιδιωτικών ερευνών, είναι καλεσμένοι να γιορτάσουν τον γάμο του φίλου τους του μαχαραγιά (Αντίλ Άχταρ) στο ιδιωτικό νησί του. Οι μπελάδες όμως ακολουθούν και πάλι τους Σπιτς, αφού μόλις αρχίζουν οι εορτασμοί, ο γαμπρός απάγεται για λύτρα. Κάθε λαμπερός καλεσμένος, συγγενής αλλά και η ίδια η νύφη γίνονται αμέσως ύποπτοι.

Η "Πρόσκληση για Φόνο 2" στέλνει τον Νικ και την Όντρεϊ Σπιτς σε μια δύσκολη υπόθεση που τελικά τους προσφέρει όλα όσα είχαν ονειρευτεί: μία ευκαιρία να γίνει το γραφείο τους επιτυχημένο... και το πολυπόθητο ταξίδι τους στο Παρίσι. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τζέρεμι Γκαρέλικ, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Μαρκ Στρονγκ, Μελανί Λορέν, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Κούχου Βέρμα, Τζον Κάνι και Ντάνι Μπουν.

Πρωταγωνιστούν Adam Sandler και Jennifer Aniston.

F9: The Fast Saga | 18 Μαρτίου

Λίγο πριν φτάσει το Fast X στις κινηματογραφικές αίθουσες, το Netflix φέρνει την 9η ταινία του franchise και πάλι στις οθόνες σας.

Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Michelee Rodiguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Charlize Theron και άλλοι.


1 Μαρτίου

John Wick

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 3

Cheat (Season 1)

Tonight You’re Sleeping With Me

Wrong Side of the Tracks (Season 2)

2 Μαρτίου

Framed! A Sicilian Murder Mystery (Season 2)

Karate Sheep (Season 1)

Monique Olivier: Accessory to Evil (Limited Series)

Sex/Life (Season 2)

3 Μαρτίου

Love at First Kiss

In the Name of God: A Holy Betrayal (Limited Series)

Next in Fashion (Season 2)

4 Μαρτίου

Chris Rock: Selective Outrage (2023 – Ζωντανό πρόγραμμα)

Divorce Attorney Shin (Season 1 – New Episodes Weekly)

6 Μαρτίου

Ridley Jones (Season 5)

8 Μαρτίου

Faraway

MH370: The Plane That Disappeared

9 Μαρτίου

You (Season 4 – Part 2)

10 Μαρτίου

Have a nice day!

Luther: The Fallen Sun

Outlast (Season 1)

The Glory (Part 2)

Rana Naidu (Season 1)

14 Μαρτίου

Ariyoshi Assists (Season 1)

Bert Kreischer: Razzle Dazzle

Paw Patrol: The Movie

15 Μαρτίου

Sicario

Money Shot: The PornHub Story

The Law of the Jungle (Season 1)

Keeping Up with the Kardashians (Season 12)

Below Deck

The Real Housewives of Beverly Hills

The Craigslist Killer

16 Μαρτίου

Shadow and Bone (Season 2)

Still Time / Era Ora

17 Μαρτίου

Dance 100 (Season 1)

In His Shadow

Noise

Sky High: The Series (Season 1)

The Magician’s Elephant

18 Μαρτίου

F9: The Fast Saga

20 Μαρτίου

Gabby’s Dollhouse (Season 7)

21 Μαρτίου

We Lost Our Human (Season 1)

22 Μαρτίου

Invisible City (Season 2)

The Kingdom / El Reino (Season 3)

Waco: American Apocalypse (Limited Series)

23 Μαρτίου

Johnny

The Night Agent (Season 1)

24 Μαρτίου

Chor Nikal Ke Bhaga

Love is Blind (Season 4)

28 Μαρτίου

Mae Martin: SAP

29 Μαρτίου

Emergency: NYC

Unseen (Season 1)

Wellmania (Season 1)

30 Μαρτίου

Big Mack: Gangsters and Gold

From Me to You: Kimi ni Todoke (Season 1)

Unstable (Season 1)

Riverdale (Νέα Επεισόδια)

31 Μαρτίου

Copycat Killer (Season 1)

Kill Boksoon

Murder Mystery 2