Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Φεβρουάριος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
27 Ιανουαρίου 2023 13:03
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Φεβρουάριος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Ιανουαρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά και stand ups για όλα τα γούστα. Ο Φεβρουάριος είναι αρκετά γεμάτος και ξεκινάει με όλες τις ταινίες Hunger Games, ενώ λίγο αργότερα θα παίξει και το 1ο μέρος από την 4η σεζόν του YOU (ΕΣΥ).

Επίσης, μέσα στο μήνα θα δείτε και πολλές επιστροφές σειρών και πρεμιέρες ταινιών, όπως το We Have a Ghost με τους Anthony Mackie και David Harbour, καθώς και την 3η σεζόν του Outer Banks.

Τα Highlights του Netflix για τον Φεβρουάριο:


You (Σεζόν 4 -Μέρος 1ο) | 9 Φεβρουαρίου

Ο Joe ονομάζεται πλέον Jonathan Moore και είναι καθηγητής. Εκείνος, βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, δεν τα καταφέρνει. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα, αλλά φαίνεται να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers.

Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Outer Banks (Σεζόν 3) | 23 Φεβρουαρίου

Η επιστροφή των Pogues και Kooks στο Netflix είναι κοντά καθώς η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 28 Φεβρουαρίου του 2023. Στην 3η σεζόν η παρέα των κεντρικών ηρώων βρέθηκαν όλοι ναυαγοί σε ένα απομακρυσμένο νησί, έχοντας χάσει τον θησαυρό που κυνηγούσαν και παρόλο που δεν είναι και η πιο καλή συγκυρία που βρέθηκαν, φαίνεται πως θα προσαρμοστούν στις νέες σκληρές συνθήκες.

Ποιοι θα προσαρμοστούν καλύτερα στην "Poguelandia" αυτό θα φανεί. Πάντως τα γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα του cast θα επιστρέψουν και είναι οι: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. Στις νέες προσθήκες της σεζόν συγκαταλέγονται οι: Fiona Palomo (Control Z) και Lou Ferrigno Jr (Stargirl).

We Have a Ghost | 24 Φεβρουαρίου

Η ανακάλυψη ενός φαντάσματος με το όνομα Ernest που στοιχειώνει το νέο τους σπίτι κάνει την οικογένεια του Kevin, μέσα σε μια νύχτα, διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά όταν ο Κέβιν και ο Έρνεστ ξεκινούν να ερευνούν το μυστήριο του παρελθόντος του Έρνεστ, γίνονται στόχος της CIA.

Παίζουν οι Anthony Mackie, David Harbour, Tig Notaro , Jahi Di’Allo Winston, Erica Ash, Isabella Russo, Niles Fitch, Faith Ford και Steve Coulter.

Too Hot to Handle: Germany (Σεζόν 1) | 28 Φεβρουαρίου

Το γνωστό και πολύ επιτυχημένο ριάλιτι πάει στην Γερμανία και κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με την κεντρική σειρά. Οι κανόνες είναι λίγο-πολύ γνωστοί: απαγορεύονται τα φιλιά, τα πιασίματα και κάθε μορφής σεξουαλικής πράξης καθώς ρισκάρουν να χάσουν το βραβείο, το οποίο φτάνει τα $200.000 δολάρια.

The Hunger Games | Όλες οι ταινίες | 1 Φεβρουαρίου

Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον στο έθνος της Πάνεμ, όπου 12 αγόρια και 12 κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών πρέπει να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας - ένα τηλεοπτικό ετήσιο γεγονός, στο οποίο οι συμμετέχοντες είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν μέχρι θανάτου μέχρι να υπάρξει ένας εναπομείναντας νικητής.

Η πρωταγωνίστρια, Κάτνις Έβερντιν (Lawrence) προσφέρεται εθελοντικά να αγωνιστεί στη θέση της μικρότερης αδερφής της. Μαζί με τον Πίτα, η Κάτνις ταξιδεύει στην Κάπιτολ για να προετοιμαστεί για τους Αγώνες Πείνας κάτω από τις οδηγίες του πρώην νικητή Χέιμιτς Άμπερναθι.

Πρωταγωνιστούν και οι: Stanley Tucci, Wes Bentley, Willow Shields, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Sandra Ellis Lafferty, Paula Malcomson, Rhoda Griffis, Sandino Moya-Smith, Josh Hutcherson και Raiko Bowman.


1 Φεβρουαρίου.

Call Me By Your Name

The Hunger Games

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Treasure Hunt

The Guinea Pig

The Good Die Young

The African Queen

Gunther’s Millions (Limited Series)

2 Φεβρουαρίου

Freeridge (Season 1)

Make My Day (Season 1)

3 Φεβρουαρίου

The Unholy

Class (Season 1)

Infiesto

Stromboli

True Spirit

Viking Wolf

8 Φεβρουαρίου

Bill Russell: Legend

The Exchange (Season 1)

9 Φεβρουαρίου

Dear David (Season 1)

My Dad the Bounty Hunter (Season 1)

You (Season 4 – Part 1)

Once Upon a Time... in Hollywood

10 Φεβρουαρίου

10 Days of a Good Man

Love is Blind: After the Altar (Season 3)

Love to Hate You (Season 1)

Your Place or Mine

13 Φεβρουαρίου

Squared Love All Over Again

14 Φεβρουαρίου

A Sunday Affair

All The Places

In Love All Over Again

Jim Jefferies: High n’ Dry

Perfect Match

Re/Member

15 Φεβρουαρίου

Company of Heroes

#NoFilter (Season 1

Eva Lasting (Season 1)

Full Swing (Season 1)

Red Rose (Season 1)

The Law According to Lidia Poet (Season 1)

16 Φεβρουαρίου

Aggretsuko (Season 5)

The Upshaws (Part 3)

17 Φεβρουαρίου

A Girl and an Astronaut (Season 1)

Community Squad (Season 1)

Ganglands (Season 2)

Unlocked

19 Φεβρουαρίου

Whindersson Nunes: Preaching to the Choir

21 Φεβρουαρίου

Perfect Match – Νέα Επεισόδια

22 Φεβρουαρίου

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (Limited Series)

23 Φεβρουαρίου

Call Me Chihiro

Outer Banks (Season 3)

24 Φεβρουαρίου

Formula 1: Drive to Survive (Season 5)

Oddballs (Season 2)

We Have a Ghost

Who Were We Running From (Season 1)

28 Φεβρουαρίου

Perfect Match – Νέα Επεισόδια

Too Hot to Handle: Germany (Season 1)