Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιανουάριος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
27 Δεκεμβρίου 2022 11:23
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιανουάριος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Ιανουαρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά και stand ups για όλα τα γούστα. Ο Ιανουάριος είναι πραγματικά γεμάτος από πρεμιέρες, αφού από την πρώτη του μηνός θα κάνει πρεμιέρα η ιδιαίτερη σειρά Kaleidoscope, με πρωταγωνιστή τον Giancarlo Esposito των Breaking Bad και Better Call Saul.

Επιπροσθέτως, μέσα στον Γενάρη θα δείτε την ταινία The Pale Blue Eye με τον Christian Bale, το ντοκιμαντέρ της Pamela Anderson, τη συνέχεια του Sky Rojo, καθώς και την 2η σεζόν του Vikings Valhalla.

Τα Highlights του Netflix για τον Ιανουάριο:


Kaleidoscope | 1 Ιανουαρίου

Όλη η πλοκή βασίζεται σε μία τεράστια ληστεία και κάθε επεισόδιο θα εισάγει τον θεατή σε μία διαφορετική χρονική στιγμή του εγκλήματος, σε διάστημα 25 χρόνων.

Η σειρά καλύπτει 25 χρόνια και παρακολουθεί μια ομάδα επιδέξιων ληστών που συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο και να αποσπάσουν τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία. Προτού μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα μετρητά, πρέπει να περάσουν μέσα από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας του κόσμου και το FBI.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Eric Garcia και στο cast συμμετέχουν οι Giancarlo Esposito, Rufus Sewell (Man in the High Castle), Paz Vega, Tati Gabrielle (Uncharted), Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney (Suicide Squad), Niousha Noor, Jordan Mendoza, Soojeong Son και Hemky Madera.

The Pale Blue Eye | 6 Ιανουαρίου

Γουέστ Πόιντ, 1830. Ένας αποκαρδιωμένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει σιωπηρά τη βάναυση δολοφονία ενός δόκιμου. Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να τον βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση – έναν νεαρό άντρα τον οποίο γνωρίζουμε σήμερα με το όνομα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale ως Augustus Landor και Harry Melling "The Queen's Gambit" ως Edgar Alan Poe, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Cooper των "Antlers" και "Crazy Heart".

Παίζουν επίσης και οι Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Cook (Encounter), Gideon Glick (Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) και τον θρυλικό Robert Duvall (The Judge).

Vikings: Valhalla (Season 2) | 12 Ιανουαρίου

Οι θρυλικοί απόγονοι των Βίκινγκ είναι πλέον καταδιωγμένοι και κυνηγημένοι και έτσι αναγκάζονται να δοκιμάσουν τις φιλοδοξίες και το θάρρος τους σε κόσμους πέραν από το σκανδιναβικό φιόρδ.

Το "Βίκινγκ: Βαλχάλα" εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ).

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

Sky Rojo (Season 3) | 13 Ιανουαρίου

Οι Coral, Gina και Wendy έκαναν μια νέα ζωή, βρήκαν αγάπη στην Αλμερία. Όμως, με τον Romeo να ψάχνει για εκδίκηση, η ηρεμία και η ησυχία τους δε θα διαρκέσουν για πολύ.

Κεντρικές πρωταγωνίστριες της σειράς είναι οι Verónica Sanchez, Lali Espósito και Yany Prado. Τον Romeo υποδύεται ο υποψήφιος για Goya βραβείο, Asier Etxeandia, ενώ ο Miguel Ángel Silvestre υποδύεται τον Moises και ο Enric Auquer τον Christian.

You People | 27 Ιανουαρίου

Το You People ακολουθεί ένα νέο ζευγάρι και τις οικογένειές τους, οι οποίοι εξετάζουν τη σύγχρονη αγάπη και τη δυναμική της οικογένειας εν μέσω αντικρουόμενων πολιτισμών, κοινωνικών προσδοκιών και διάφορων γενεών.

Παίζουν οι: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Sam Jay, Nia Long, Travis Bennett, David Duchovny, Molly Gordon, Deon Cole, Andrea Savage, Elliott Gould, Rhea Perlman και Mike Epps.


1 Ιανουαρίου

Kaleidoscope

Lady Voyeur (Season 1)

The Way of the Househusband (Season 2)

4 Ιανουαρίου

How I Became a Gangster

MADOFF: The Monster of Wall Street (Season 1)

The Lying Life of Adults (Season 1)

5 Ιανουαρίου

Ginny & Georgia (Season 2)

Copenhagen Cowboy (Season 1)

Woman of the Dead (Season 1)

6 Ιανουαρίου

The Pale Blue Eye

Mumbai Mafia: Police vs The Underworld

Pressure Cooker (Season 1)

The Ultimatum: France (Season 1 – Part 2)

10 Ιανουαρίου

The Hatchet Wielding Hitchhiker

11 Ιανουαρίου

Noise

Sexify (Season 2)

12 Ιανουαρίου

Vikings: Valhalla (Season 2)

Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Season 2)

The Makanai: Cooking for the Maiko House (Season 1)

13 Ιανουαρίου

Dog Gone

Sky Rojo (Season 3)

Trial by Fire (Μίνι Σειρά)

Break Point

15 Ιανουαρίου

The DaVinci Code

19 Ιανουαρίου

That ’90s Show

Alkhallat+

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre (Season 1)

Women at War (Season 1)

20 Ιανουαρίου

Bling Empire: New York

Bake Squad (Season 2)

Fauda (Season 4)

Mission Majnu

Jung_E

Represent (Season 1)

Shahmaran (Season 1)

Shanty Town (Season 1)

21 Ιανουαρίου

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

23 Ιανουαρίου

Narvik

24 Ιανουαρίου

Physical: 100 (Season 1)

25 Ιανουαρίου

Against The Ropes (Season 1)

The Endless Night (Season 1)

26 Ιανουαρίου

Daniel Spellbound (Season 2)

Record of Ragnarok (Season 2 – Επεισόδια 1-10)

27 Ιανουαρίου

Kings of Jo’Burg (Season 2)

Lockwood & Co

The Snow Girl (Season 1)

You People

30 Ιανουαρίου

Princess Power (Season 1)

31 Ιανουαρίου

Pamela, a love story