Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Δεκέμβριος 2022

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
24 Νοεμβρίου 2022 17:28
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Δεκέμβριος 2022

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Δεκεμβρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά και stand ups για όλα τα γούστα. Ο Δεκέμβριος είναι πραγματικά γεμάτος από πρεμιέρες, αφού από τις αρχές του μήνα ξεκινάει δυναμικά με το Guillermo del Toro’s Pinocchio, ενώ έχει και την ολοκαίνουργια ταινία του Alejandro G. Iñárritu, η οποία θα έρθει με την ονομασία BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι από τις 19 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να απολαύσετε την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, που δεν είναι άλλη από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Επιπροσθέτως, πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο θα κάνει και το Glass Onion: A Knives Out Mystery με τη μεγάλη επιστροφή του Benoit Blanc του Daniel Craig.

Επιπροσθέτως, να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα στο μήνα θα κάνει πρεμιέρα και η 3η σεζόν του Emily in Paris, μια σειρά που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα.

Τα Highlights του Netflix για τον Δεκέμβριο:


Maestro – 19 Δεκεμβρίου

Υπάρχει ενθουσιασμός για την κυκλοφορία της πρώτης ελληνικής σειράς στο Netflix, που δεν είναι άλλο από το πολυσυζητημένο "Maestro" δια χειρός Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Guillermo del Toro’s Pinocchio – 9 Δεκεμβρίου

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Guillermo Del Toro διασκευάζει το κλασικό ιταλικό παραμύθι του ΠΙΝΟΚΙΟ σε μια stop-motion μουσική περιπέτεια. Ακολουθήστε τις σκανταλιάρικες περιπέτειες του Πινόκιο καθώς προσπαθεί να γίνει ένα αγόρι με σάρκα και οστά.

Το σενάριο του Πινόκιο το ανέλαβε ο Del Toro μαζί με τον Patrick McHale, ενώ στη μουσική θα δουλέψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν και με ένα βραβείο Όσκαρ.

Το cast απαρτίζεται από τον Ewan McGregor ως Γρύλος, τον David Bradley ως Τζεπέτο και τον Gregory Mann ως Πινόκιο. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Finn Wolfhard, η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett, ο John Turturro, ο Ron Perlman, ο Tim Blake Nelson, ο Burn Gorman, καθώς και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Christoph Waltz και Tilda Swinton.

Alice in Borderland: Season 2 - 22 Δεκεμβρίου

Ο Αρίσου και η Ουσάγκι πρέπει να εξηγήσουν τα μυστήρια του Borderland, προκειμένου να επιστρέψουν στον κόσμο τους. Αποχωρώντας από το σοκαριστικό φόντο της άδειας Σιμπούγια της πρώτης σεζόν, αυτή η σεζόν εκτυλίσσεται στην κατεστραμμένη Σιμπούγια που είναι καλυμμένη με βλάστηση. Μη χάνετε λεπτό από αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που είναι γεμάτο έντονες στιγμές και συναρπαστική δράση!

Με σκηνοθέτη τον Shinsuke Sato, στη 2η σεζόν του Alice in Borderland θα δούμε και τους Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi και Riisa Naka.

Glass Onion: A Knives Out Mystery – 23 Δεκεμβρίου

Ο Benoit Blanc του Daniel Craig επιστρέφει για να λύσει ένα ακόμη επικό μυστήριο ή στην προκειμένη να το...ξεφλουδίσει σαν ένα κρεμμύδι -όπως κάνει αναφορά ο τίτλος της ταινίας.

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια" (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

The Witcher: Blood Origin – 25 Δεκεμβρίου

Με φόντο έναν κόσμο ξωτικών, 1.200 χρόνια πριν από την εποχή του Γκέραλτ, της Γένεφερ και της Σίρι, ο "Γητευτής: Δεσμοί Αίματος" θα αφηγηθεί μια ιστορία χαμένη στον χρόνο: τη δημιουργία του πρώτου πρωτοτύπου του Γητευτή και τα γεγονότα που οδήγησαν στην κρίσιμη "Σύγκρουση των Σφαιρών", όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συνενώθηκαν σε έναν.

Το cast εκτός από τους  Laurence O'Fuarain, Sophia Brown, και Michelle Yeohπεριλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry ("Lord Of the Rings" Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ωςMeldof, Amy Murray ωςFenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril.

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths – 16 Δεκεμβρίου

Ο πέντε φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των The Revenant και "Birdman", Alejandro G. Iñárritu επιστρέφει με πολλά δημιουργικά κέφια και φέρνει έναν νέο Όσκαρ διεκδικητή στα χέρια του Netflix.

Το BARDO είναι μια επική, οπτικά εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία που διαδραματίζεται στο οικείο και συγκινητικό ταξίδι του Silverio, ενός διάσημου Μεξικανού δημοσιογράφου και σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ που ζει στο Λος Άντζελες, ο οποίος, αφού ανακηρύσσεται αποδέκτης ενός διεθνούς βραβείου κύρους, αναγκάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό το απλό ταξίδι θα τον ωθήσει σε υπαρξιακά όρια. Η τρέλα των αναμνήσεων και των φόβων του έχουν αποφασίσει να διαπεράσουν το παρόν, γεμίζοντας την καθημερινότητά του με μια αίσθηση σύγχυσης και θαυμασμού.

Με συγκίνηση αλλά και άφθονο γέλιο, ο Silverio καταπιάνεται με καθολικά αλλά και οικεία ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητα, την επιτυχία, τη θνητότητα, την ιστορία του Μεξικού και τους βαθιά συναισθηματικούς οικογενειακούς δεσμούς που μοιράζεται με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Πράγματι, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος σε αυτούς τους πολύ ιδιόμορφους καιρούς.

Treason - 26 Δεκεμβρίου

O Charlie Cox επιστρέφει με μια νέα σειρά στο Netflix μετά την θητεία του στο "Daredevil" και ονομάζεται "Treason".

Εκπαιδευμένος και γαλουχημένος από την MI6, η καριέρα του Adam Lawrence φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη. Αλλά όταν το παρελθόν τον πλησιάζει με τη μορφή της Κάρα, μιας Ρωσίδας κατασκόπου με την οποία μοιράζεται ένα περίπλοκο παρελθόν, αναγκάζεται να αμφισβητήσει τα πάντα και τους πάντες στη ζωή του.

Σχηματίζεται ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Κάρα, του Άνταμ και της συζύγου του, της Μάντι- τρεις άνθρωποι που προσπαθούν να αποκαλύψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου, να περιηγηθούν στις πολιτικές και διπλωματικές σχέσεις, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατηθούν από την προσωπική τους ζωή και από εκείνους που αγαπούν περισσότερο.

Το cast πέραν του Charlie Cox περιλαμβάνει αξιόλογα ονόματα όπως τους Oona Chaplin (Game of Thrones), Ciaran Hinds (Belfast, Zack Snyder's Justice League), Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion, Black Widow), Adam James, Beau Gadsdon, Tracy Ofeachor και Annabel Elizabeth Wood.

 


1 Δεκεμβρίου

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Dead End

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean: Season 1 Episodes 25-38 The Final Episodes

The Masked Scammer

Qala

Troll

Angel Falls Christmas

Christmas Time is Here

A Kindhearted Christmas

2 Δεκεμβρίου

Firefly Lane: Season 2 Part 1

Hot Skull

Lady Chatterley’s Lover

My Unorthodox Life: Season 2

Scrooge: A Christmas Carol

“Sr.”

Supermodel Me: Revolution: Season 1

Warriors of Future

5 Δεκεμβρίου

Mighty Express: Mighty Trains Race

6 Δεκεμβρίου

The Boss Baby: Christmas Bonus

Delivery by Christmas

Sebastian Maniscalco: Is It Me?

7 Δεκεμβρίου

Burning Patience

I Hate Christmas

The Marriage App

The Most Beautiful Flower

Smiley

Too Hot to Handle: Season 4

8 Δεκεμβρίου

The Elephant Whisperers

In Broad Daylight: The Narvarte Case

Lookism

9 Δεκεμβρίου

CAT

Dragon Age: Absolution

Dream Home Makeover: Season 4

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2

10 Δεκεμβρίου

Alchemy of Souls: Season 1 Part 2

13 Δεκεμβρίου

Gudetama: An Eggcellent Adventure

Last Chance U: Basketball: Season 2

Single’s Inferno: Season 2

Tom Papa: What A Day!

14 Δεκεμβρίου

Glitter

I Believe in Santa

Kangaroo Valley

Too Hot to Handle: Season 4 — (Νέα Επεισόδια)

15 Δεκεμβρίου

The Big 4

Sonic Prime

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery

Resident Evil

16 Δεκεμβρίου

A Storm for Christmas

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths

Cook at All Costs

Dance Monsters

Far From Home

Paradise PD: Part 4

Private Lesson

The Recruit

Summer Job

The Volcano: Rescue from Whakaari

19 Δεκεμβρίου

Maestro

20 Δεκεμβρίου

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1

21 Δεκεμβρίου

Emily in Paris – Season 3

I AM A KILLER: Season 4

22 Δεκεμβρίου

Alice in Borderland: Season 2

23 Δεκεμβρίου

Glass Onion: A Knives Out Mystery

25 Δεκεμβρίου

Daughter From Another Mother: Season 3

Time Hustler

The Witcher: Blood Origin

26 Δεκεμβρίου

Treason

27 Δεκεμβρίου

Chelsea Handler: Revolution

28 Δεκεμβρίου

The Circle: Season 5 —(Νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα)

Stuck with You

29 Δεκεμβρίου

Brown and Friends

Rise of Empires: Ottoman: Season 2

30 Δεκεμβρίου

Alpha Males

Chicago Party Aunt: Part 2

Secrets of Summer: Season 2

White Noise

31 Δεκεμβρίου

Lady Voyeur