Gaming Κυκλοφορίες - Μάρτιος 2020

Η βιομηχανία πιάνει ρυθμούς!
02 Μαρτίου 2020 15:15
 Gaming Κυκλοφορίες - Μάρτιος 2020

Το «ασταμάτητο» 2020 επιτέλους έβαλε μπρος στις μηχανές του και έπειτα από μια μεγάλη καθυστέρηση μας φέρνει το επίσης «ασταμάτητο» DOOM Eternal. Το πόνημα της id Software έχει δρομολογηθεί για τις 20 Μαρτίου και έρχεται με νέα μηχανή γραφικών, πολύ εμπλουτισμένο gameplay, ένα νέο ιδιαίτερο ασύμμετρο multiplayer mode και δυνατή metal μουσική από την ιδιοφυή συνθέτη Mick Gordon. Το Eternal θα φέρει την κόλαση στη Γη, αλλά αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι μάλλον οι δαίμονες.

Ναι. Δεν είναι ψέμα. Πράγματι μέσα στο μήνα που διανύουμε θα κυκλοφορήσει και νέος Half-Life τίτλος. Μπορεί πριν λίγο καιρό αυτή η πρόταση να έμοιαζε με “όνειρο θερινής νυκτός”, αλλά η Valve επιστρέφει δυναμικά στο game development και στη σειρά που λάτρεψαν όσο λίγες οι gamers, με το Half Life: Alyx. Πρόκειται για έναν αποκλειστικά VR που είναι ίσως η μεγαλύτερη παραγωγή για τα δεδομένα του VR μέχρι σήμερα. Για την ιστορία, μέσα στο μήνα θα καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το Black Mesa, το εντυπωσιακό remake του πρώτου Half-Life που ήταν υπό ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του μήνα είναι αδιαμφισβήτητα το Animal Crossing: New Horizons. Μέχρι στιγμής η Nintendo έχει εστιάσει αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τίτλο για το 2020, ο οποίος θα φέρει στους κατόχους Nintendo Switch και τους λάτρεις της σειράς χαρακτηριστικά που ζητούσαν χρόνια. To Deserted Island Getaway Package που έχει ετοιμάσει ο αξιολάτρευτος Tom Nook σας περιμένει, λοιπόν, στις 20 Μαρτίου.

Συνεχίζοντας, μέσα στο μήνα θα καταφθάσει και ο νέος σκληροπυρηνικός τίτλος της Team Ninja, το Nioh 2. Συγκεκριμένα ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου του 2020 αποκλειστικά για το PlayStation 4. Στο Nioh 2 θα αναλάβουμε το ρόλο ενός μυστηριώδη πολεμιστή που είναι μισός άνθρωπος και μισός υπερφυσικός Yokai. Για άλλη μια φορά θα χρησιμοποιήσουμε τις θανάσιμες πολεμικές τέχνες των σαμουράι για να εξερευνήσουμε την αιματοβαμμένη Ιαπωνία της περιόδου Sengoku και το θανάσιμο Dark Realm, που βρίσκονται και τα δύο στο έλεος σατανικών, αμείλικτων δαιμόνων.

Μέσα στο Μάρτιο, το Xbox οικοσύστημα θα υποδεχθεί δύο νέους αποκλειστικούς τίτλους, τους οποίος θα μπορούν να απολαύσουν φυσικά και οι συνδρομητές του Xbox Game Pass. Ο λόγος γίνεται για το Ori and the Will of the Wisps και το Bleeding Edge. Η πολυβραβευμένη συνέχεια του Ori υπόσχεται μια ακόμη πιο πλούσια gameplay εμπειρία, με άφθονες προσθήκες στο οπλοστάσιο και στις ικανότητες του Ori. Αναμενόμενα, το εικαστικό, η ατμόσφαιρα και η ιστορία φαίνεται να κινούνται στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα.

Όσον αφορά το Bleeding Edge τώρα, πρόκειται για ένα project μια υποομάδας της Ninja Theory, το οποίο θα σας ρίξει στις online αρένες. Συγκεκριμένα ο τίτλος σας καλεί να συνεργαστείτε και να προκαλέστε χάος σε ένα ομαδικό brawler παιχνίδι 4 εναντίον 4.

Τέλος, δύο ιδιαίτεροι τίτλοι που θα προσελκύσουν τους λάτρεις των ιαπωνικών παιχνιδιών και τους hardcore PC gamers αντίστοιχα είναι τα Persona 5 Royal και Mount and Blade II: Bannerlord. Και οι δύο τίτλοι είναι προγραμματισμένο να καταφθάσουν με την εκπνοή του μήνα, δηλαδή στις 31 Μαρτίου.


Παρακάτω, θα βρείτε μια αναλυτική λίστα με όλες τις κυκλοφορίες του μήνα και μια ειδική αναφορά στους τίτλους που ξεχωρίζουν.

3 Μαρτίου
Curse of the Dead Gods (PC - Early Access)

4 Μαρτίου
Baron: Fur Is Gonna Fly (PC, Switch, Xbox One)

5 Μαρτίου
ibb & obb (Switch)
Murder by Numbers (PC, Switch)
Black Mesa (PC)

6 Μαρτίου
Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX (Switch)
60 Seconds! (Xbox One)

11 Μαρτίου
Ori and the Will of the Wisps (PC, Xbox One)

12 Μάρτιου
Bless Unleashed (Xbox One)

13 Μαρτίου
Langrisser I & II (PC, PS4, Switch)
Stela (PC, Switch)
Nioh 2 (PS4)
My Hero One's Justice 2 (PC, PS4, Switch, Xbox One)
Dead or School (PS4, Switch)
Granblue Fantasy Versus (PC)

17 Μαρτίου
Overpass (PC)
MLB The Show 20 (PS4)

20 Μαρτίου
DOOM Eternal (PC, PS4, Xbox One)
Doom 64 (PC, PS4, Switch, Xbox One)
Animal Crossing: New Horizons (Switch)
La-Mulana 1 & 2 (PS4, Switch, Xbox One)

23 Μαρτίου
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III (PC)
Half-Life: Alyx (PC)

24 Μαρτίου
Element: Space (PS4, Xbox One)
Bleeding Edge (PC, Xbox One)
Moons of Madness (PS4, Xbox One)

25 Μαρτίου
Iron Danger (PC)

26 Μάρτιου
Legend of Keepers (Linux, Mac, PC)
One Step From Eden (Linux, Mac, PC, Switch)
Ara Fell: Enhanced Edition (PC, PS4, Switch, Xbox One)

27 Μαρτίου
Railway Empire (Switch)
One Piece: Pirate Warriors 4 (PC, PS4, Switch, Xbox One)
Gigantosaurus: The Game (PC, PS4, Switch, Xbox One)
Saints Row IV: Re-Elected (Switch)
Inops (Xbox One)
Granblue Fantasy Versus (PS4)

31 Μαρτίου
TY the Tasmanian Tiger (Switch)
Mount and Blade II: Bannerlord (PC)
Operencia: The Stolen Sun (PS4, Switch)
Persona 5 Royal (PS4)


Ποιό είναι το παιχνίδι που περιμένετε περισσότερο αυτό το μήνα; Πείτε μας στα σχόλια!