Good Omens | Ορίστηκε η πρεμιέρα της σειράς για τον Μάιο στο Amazon Prime Video

Άγγελοι και δαίμονες βαδίζουν επί γης και πασχίζουν να αποτρέψουν την Συντέλεια του κόσμου
14 Φεβρουαρίου 2019 21:08
Good Omens | Ορίστηκε η πρεμιέρα της σειράς για τον Μάιο στο Amazon Prime Video

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Amazon Prime Video ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κατά την οποία το επερχόμενο σόου φαντασίας Good Omens θα κάνει ποδαρικό στην εν λόγω πλατφόρμα αλλά και στο BBC Two στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μίνι σειρά που συνιστά μία συμπαραγωγή των BBC Studios, BBC Worldwide, Narrativia, The Blank Corporation και του παραπάνω streaming δικτύου, απαρτίζεται από έξι επεισόδια και αποτελεί τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου best seller μυθιστορήματος των Neil Gaiman και Terry Pratchett.

Ο ίδιος ο Gaiman έχει αναλάβει εδώ ως δημιουργός του project, ενώ ο Douglas Mackinnon (Doctor Who, Sherlock) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Εν προκειμένω, θα δούμε την βραβευμένη με Όσκαρ, Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), να δανείζει την φωνή της ως ο Θεός, ενώ ο Benedict Cumberbatch (Sherlock) θα ενσαρκώσει τον Σατανά.

O Michael Sheen (Masters of Sex) ερμηνεύει τον άγγελο 'Aziraphale’ και ο David Tennant (Jessica Jones) τον δαίμονα ‘Crowley’. Το αταίριαστο αυτό δίδυμο παλεύει για το ποιος θα εμποδίσει πρώτος τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται έπειτα από την γέννηση του Αντιχρίστου. Παρόλαυτα, από εδώ δεν απουσιάζουν και τα ευτράπελα σκηνικά καθώς τα πλάσματα αυτά θα μπλέξουν σε απίθανες καταστάσεις. Θα παρακολουθήσουμε όμως και τον Jon Hamm (Bad Times at the El Royale, Mad Men) να παρουσιάζεται ενώπιον μας ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Το cast συμπεριλαμβάνει επίσης τους: Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms), Michael McKean (Better Call Saul), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Nina Sosanya (Strike Back: Retribution), Ned Dennehy (Peaky Blinders), Ariyon Bakare (Life), Mark Gatiss (Game of Thrones), Derek Jacobi (Murder on the Orient Express), Nick Offerman (Bad Times at the El Royale) και η Miranda Richardson (Stronger).

Το Good Omens αναμένεται να αφιχθεί στην μικρή οθόνη στις 31 Μαΐου του 2019.