Too Hot To Handle: Season 4 - Ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι του Netflix επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Δεκέμβριο στις οθόνες σας
09 Νοεμβρίου 2022 08:56
Too Hot To Handle: Season 4 - Ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι του Netflix επιστρέφει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το teaser trailer από την 4η σεζόν του Too Hot To Handle και μας προετοιμάζει για μία νέα περιπέτεια τον Δεκέμβριο. Για άλλη μια φορά, ελεύθεροι άνθρωποι καταφθάνουν στην πανέμορφη και χλιδάτη βίλα, όπου ψάχνουν το ταίρι τους και φυσικά αναζητούν το μεγάλο έπαθλο.

Το concept είναι πλέον γνωστό, καθώς 5 άνδρες και πέντε γυναίκες θα πρέπει να αντισταθούν στις σεξουαλικές ορμές τους και να παίξουν το παιχνίδι του φλερτ.

Στο θέρετρο της Lana (της ψηφιακής βοηθού παντογνώστριας του ριάλιτι σόου του Netflix) οι κανόνες είναι λίγο-πολύ γνωστοί: απαγορεύονται τα φιλιά, τα πιασίματα και κάθε μορφής σεξ καθώς ρισκάρουν να χάσουν το βραβείο, το οποίο φέτος ανεβαίνει στα 200.000 δολάρια.

Η επίσημη λεζάντα του Netflix λέει τα εξής:

Το συναρπαστικό σόου ριάλιτι γνωριμιών, Too Hot To Handle επιστρέφει στο Netflix για την 4η σεζόν στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Νέοι άνθρωποι αναζητούν αγάπη, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού παρουσιαστή Mario Lopez και της αγαπημένης των fans, Lana.

Η 4η σεζόν του Too Hot To Handle θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.