Star Wars: Η νέα σειρά The Acolyte ενώνει τους αστέρες των Squid Game και Matrix (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα Star Wars σειρά του Disney Plus
08 Νοεμβρίου 2022 00:56
Star Wars: Η νέα σειρά The Acolyte ενώνει τους αστέρες των Squid Game και Matrix (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους το "The Acolyte", η νέα Star Wars σειρά του Disney Plus αποκαλύπτεται λίγο παραπάνω καθώς η Disney ανακοίνωσε το cast και ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα. 

Ποιοι θα παίζουν στο The Acolyte; 

Με κάθε επισημότητα, πέραν της πρωταγωνίστριας Amandla Stenberg (The Eddy, The Hate U Give) μάθαμε πως θα υπάρξει μια συνάντηση Squid Game και "The Matrix" στο σύμπαν του Star Wars, καθώς ο Lee Jung-Jae, που μάθαμε ως Παίκτης 456 στη σειρά του Netflix θα συμπρωταγωνιστήσει με την Carrie-Anne Moss, που είναι γνωστή ως Trinity των Matrix ταινιών. 

Μαζί τους θα συμπρωταγωνιστούν οι Dafne Keen των "Logan" και "His Dark Materials", Manny Jacinto (“Nine Perfect Strangers”), Jodie Turner-Smith (“Queen & Slim”), Rebecca Henderson (“Inventing Anna”), Charlie Barnett (“Russian Doll”) και Dean-Charles Chapman (“1917”).

Για να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα των γυρισμάτων, η Disney και η Lucasfilm κυκλοφόρησαν μια πρώτη ματιά από το πλατό με την Amandla Stenberg και τον Lee Jung-jae σε πρώτο πλάνο. Τη δημιουργία και τον ρόλο του showrunner του Star Wars: The Acolyte αναλαμωάνει η Leslye Headland συνδημιουργός της σειράς Russian Doll του Netflix, ενώ θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

Η πλοκή του The Acolyte

Επίσημα μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του The Acolyte, κάτι που επιβεβαιώνει πως θα είναι η πρώτη live-action σειρά του Star Wars που θα εκτυλίσσεται στην -ανεξερεύνητη για την μικρή οθόνη- περίοδο του High Republic. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σύνοψη: 

Το The Acolyte είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία γεμάτο σκοτεινά μυστικά και αναδυόμενες δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς στις τελευταίες ημέρες της εποχής της High Republic. Μια πρώην Padawan ξανασυναντιέται με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές απ' ό,τι περίμεναν ποτέ".

Πότε κυκλοφορεί; 

Ακόμη η Lucasfilm δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το The Acolyte αν και το γεγονός ότι από τώρα ξεκινούν τα γυρίσματα είναι ενθαρρυντικό δείγμα ότι μπορεί να το δούμε στις οθόνες είτε προς τα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.