The Witcher: Παραλίγο ο Henry Cavill να μην ήταν ποτέ ο Geralt

Ανάμεσα στους επικρατέστερους για τον τηλεοπτικό Geralt ήταν...ο μελλοντικός!
07 Νοεμβρίου 2022 23:45
The Witcher: Παραλίγο ο Henry Cavill να μην ήταν ποτέ ο Geralt

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Henry Cavill από τη σειρά The Witcher του Netflix και τον ρόλο του Geralt of Rivia ήταν μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα στις τάξεις των fans. Σα να μην έφτανε αυτό, το δεύτερο σοκ ήρθε με το γεγονός πως ο αντικαταστάτης του Cavill στην 4η σεζόν του The Witcher ήταν ήδη έτοιμος, καθώς ο Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο μετά την 3η σεζόν. 

Αν σας λέγαμε ότι η επιλογή του μικρού αδερφού του Chris Hemsworth (του Thor της Marvel) δεν ήταν τυχαία και πως υπάρχει...προϊστορία; Κι όμως έτσι είναι. 

Ανάμεσα στους επικρατέστερους Geralt

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του Redanian Intelligence, ο Liam Hemsworth ήταν ανάμεσα στους επικρατέστερους για να παίξουν τον τηλεοπτικό Geralt πίσω στο 2018 όταν γινόταν το casting του ρόλου. Το ρεπορτάζ δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες γύρω από το παρασκήνιο της υπόθεσης, όπως για παράδειγμα αν ήταν στο Top 3 των επιλογών, αλλά κάνει λόγο πως ήταν "σίγουρα ανάμεσα στους επικρατέστερους"

Μετά την αποχώρηση του Henry Cavill οι ιθύνοντες του Netflix δεν προχώρησαν σε κάποια εκτεταμένη casting διαδικασία και απλώς πήγαν στην παλιά λίστα με τους επικρατέστερους όπου ο Liam Hemsworth έμοιαζε ως την καταλληλότερη δεύτερη επιλογή. 

Σε ένα παράλληλο σύμπαν δηλαδή η παραγωγή του Netflix θα είχε επιλέξει τον Liam Hemsworth εξαρχής και όχι τον Henry Cavill που ευρέως αγαπήθηκε για την ερμηνεία του, αλλά και για τον λόγο ότι πάλεψε να κρατηθεί πιστός στα βιβλία ο χαρακτήρας. 

Την ίδια ώρα χιλιάδες fansμαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του Henry Cavill και την απόλυση των σεναριογράφων της σειράς του Netflix. Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός μπορεί να ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρηση του 39χρονου σταρ του The Witcher. 

Η πρώτη δήλωση του νέου Geralt

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο Liam Hemsworth όντας πλέον ο νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, δήλωσε τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τον νέο Geralt του Hemsworth. Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.