Το Criminal Minds επιστρέφει με νέα σεζόν - Trailer και όσα πρέπει να ξέρετε

Η νέες υποθέσεις της ομάδας του BAU είναι πιο σκοτεινές από ποτέ
06 Νοεμβρίου 2022 22:33
Το Criminal Minds επιστρέφει με νέα σεζόν - Trailer και όσα πρέπει να ξέρετε

To Criminal Minds επιστρέφει με νέα, sequel, σεζόν και είναι πιο σκοτεινό από ποτέ χάρη στις νέες υποθέσεις που αναλαμβάνει το BAU και η αγαπημένη των fans ομάδα. Για 15 σεζόν το Criminal Minds έκανε συντροφιά στους fans του και μετά την ακύρωσή του το 2019 πολύ γρήγορα μάθαμε πως θα επιστρέψει για την 16η σεζόν, με την πλειοψηφία του παλιού λατρεμένου cast ξανά στις επάλξεις. 

Γνωρίστε το Criminal Minds: Evolution

Η αναβίωση-sequel της γνωστής αστυνομικής σειράς διερωτάται πόσο χειρότερα έγιναν τα πράγματα για τους serial killers εν μέσω πανδημίας, η οποία φαίνεται να έχει ανεβάσει το βαθμό επικινδυνότητας αλλά και τις δολοφονικές ορέξεις τους. Σύντομα τα μέλη της ειδικής ομάδας του Behavioral Analysis Unit αντιλαμβάνονται ότι έχουν να αντιμετωπίσουν όχι έναν δολοφόνο, αλλά ένα δίκτυο από serial killers, που δημιουργήθηκε εν μέσω του COVID-19. 

Δείτε το trailer του Criminal Minds: Evolution

Το cast του Criminal Minds Evolution

Σχεδόν όλη η παλιοπαρέα επιστρέφει έτσι έχουμε τον Joe Mantegna ως David Rossi, την A.J. Cook ως Jennifer Jareau "JJ", την Kirsten Vangsness ως Tara Lewis, την Aisha Tyler ως Tara Leis, τον Adam Rodrigeuz ως Luke Alvez, ενώ νέα ηγέτιδα του BAU είναι η Emily Prentiss της Paget Brewster. Μαζί τους σε αυτή τη σεζόν θα παίξουν οι Zach Gilford (Friday Night Lights) ως Elias Volt και Josh Stewart ως Will LaMontagne Jr. 

Πόσα επεισόδια είναι η νέα σεζόν; 

Το Evolution θα αποτελείται από 10 συνολικά επεισόδια, όπου δύο εξ αυτών θα προβληθούν στην πρεμιέρα. 

Πότε κυκλοφορεί;

Η πρεμιέρα του Criminal Minds: Evolution θα γίνει με διπλό επεισόδιο στις 24 Νοεμβρίου μέσα από το Paramount Plus. Στην Ελλάδα ωστόσο είναι άγνωστο από ποια "συχνότητα" ή πλατφόρμα θα προβληθεί.