The Walking Dead: Πρώτη ματιά στη σειρά των Rick και Michonne! (ΦΩΤΟ)

Θα έρθει σύντομα λέει το AMC
05 Νοεμβρίου 2022 13:52
The Walking Dead: Πρώτη ματιά στη σειρά των Rick και Michonne! (ΦΩΤΟ)

Το AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο στιγμιότυπο, την πρώτη εικόνα από την spin-off σειρά του The Walking Dead, που θα επικεντρώνεται στον Rick (Andrew Lincoln) και στην Michonne (Danai Gurira). Με τίτλο The Walking Dead: Rick & Michonne, η νέα σειρά των έξι επεισοδίων υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία αγάπης των δύο χαρακτήρων, καθώς και τον πόλεμο με τα zombies.

Δυστυχώς, η παραγωγή δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία της πρεμιέρας, πάντως, στην πρώτη φωτογραφία αναφέρει ότι «θα έρθει σύντομα». Το πόσο σύντομα είναι αυτό μένει να το μάθουμε. Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η σειρά θα συνεχίσει το ταξίδι και την ιστορία αγάπης των Rick και Michone. Ο Scott M. Gimple, ο επικεφαλής του The Walking Dead Universe, θα είναι ο showrunner εδώ, με τα 6 επεισόδια να γίνονται διαθέσιμα μέσα στο 2023. Ο Andrew Lincoln και η Danai Gurira θα είναι και στην παραγωγή.

Οι πρώτες πληροφορίες:

Η σειρά αυτή παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν κόσμο που άλλαξε. Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτού που ήταν.

Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, που έχει χτιστεί πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι "περιπλανώμενοι νεκροί";"

ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέα σειρά The Walking Dead με τον Rick Grimes και την Michonne

Πατώντας εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για όλα τα spin-offs του The Walking Dead.

Τα spinoffs που θα επεκτείνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο των ζόμπι του Robert Kirkman "θα ικανοποιήσουν το βασικό κοινό και θα φέρουν νέο κοινό", δήλωσε ο Dan McDermott κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του AMC Networks. Ο επικεφαλής του δικτύου πρόσθεσε ότι το καλωδιακό κανάλι και το AMC+ θα επικεντρωθούν στο να μην αισθάνονται οι τηλεθεατές "υπερβολικά οικεία" με το μακροχρόνιο franchise.