Stranger Things Day 2022: Έρχεται η μεγάλη μέρα με πολλές εκπλήξεις από το Netflix - Όλο το πρόγραμμα

Θα μάθουμε νέα και για την 5η σεζόν!
04 Νοεμβρίου 2022 19:23
Stranger Things Day 2022: Έρχεται η μεγάλη μέρα με πολλές εκπλήξεις από το Netflix - Όλο το πρόγραμμα

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το “Stranger Things Day 2022”, το οποίο μεταξύ άλλων θα περιέχει πολλές ανακοινώσεις, καθώς και εκπλήξεις από την επερχόμενη 5η σεζόν.

Η υπηρεσία, λοιπόν, αποκάλυψε ότι το μεγάλο αυτό event θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου και θα μάθετε πολλά νέα που αφορούν τον κόσμο της σειράς. Το event θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 09:00 ώρα Ελλάδας και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αποκαλύπτονται και διάφορα νέα.

Το Netflix δήλωσε τα εξής:

Θα έχουμε νέο και αποκλειστικό περιεχόμενο σε όλα μας τα social media, θα φιλοξενήσουμε διάφορα events live, τόσο σε ψηφιακά, αλλά και κανονικά events, ειδικές προβολές, καθώς και merchandise σε διάφορα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα του event έχει ως εξής:

  • Kick off! – 09:00 (ώρα Ελλάδος)
  • New Photo Drop 001 – 17:00 (ώρα Ελλάδος)
  • Prepare to be Puzzled – 19:00 (ώρα Ελλάδος)
  • Roblox Watch Party – 20:00 (ώρα Ελλάδος)
  • New Photo Drop 002 – 21:00 (ώρα Ελλάδος)
  • Headsets on – 22:00 (ώρα Ελλάδος)
  • Superfan Trivia w/ Special Guest – 23:00 (ώρα Ελλάδος)
  • Merch Hour – 00:00 (ώρα Ελλάδος)
  • Super Secret, Be There – 01:00 (ώρα Ελλάδος)
  • S4 Volume 2 Theatrical Screenings Throughout the Day

Αν και δεν είπε ξεκάθαρα τι ακριβώς να περιμένετε, είπε χαρακτηριστικά ότι θα υπάρξουν «ειδήσεις και ντεμπούτο από όλο το σύμπαν των Stranger Things. Από gaming έως νέο merch και φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί, καθώς και εκπλήξεις για την 5η σεζόν.

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν.

Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.