The Gentlemen: Με άρωμα από “Breaking Bad” η spin-off σειρά του Guy Ritchie για το Netflix

Αποκαλύφθηκε το cast και άλλες πληροφορίες
04 Νοεμβρίου 2022 18:52
The Gentlemen: Με άρωμα από “Breaking Bad” η spin-off σειρά του Guy Ritchie για το Netflix

Ο Guy Ritchie ετοιμάζει τη νέα του δουλειά σε συνεργασία με το Netflix, έτσι ώστε να φέρει στη μικρή οθόνη την spin-off σειρά του The Gentlemen. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο διάσημος δημιουργός ετοιμάζει αυτό το project και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αφού σκηνοθέτησε μερικές από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένου του Aladdin του 2019 και δύο ταινιών Sherlock Holmes, ο υποψήφιος για BAFTA Guy Ritchie φαίνεται πως θα κάνει και μία μικρή επίσκεψη στην…τηλεόραση.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε το Netflix, το σόου θα έχει την ίδια ονομασία με την ταινία, δηλαδή The Gentlemen και θα είναι σε συνεργασία με την Miramax TV. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο και πλέον γνωρίζουμε το cast που θα βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Φαίνεται πως αυτή η σειρά θα έχει έντονο άρωμα από το Breaking Bad, καθώς ο Giancarlo Esposito, ο οποίος υποδυόταν τον Gus Fring υπέγραψε για να βρίσκεται στο cast. Επίσης, στη σειρά των οκτώ επεισοδίων θα βρίσκονται και οι Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Peter Serafinowicz και Vinnie Jones.

Ο Ritchie, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, θα δουλέψει κανονικά στη σειρά, μιας και θα είναι ο σεναριογράφος του πρώτου επεισοδίου, ενώ θα καθίσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη για κάποια επεισόδια.

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας του 2019:

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.