The Rings of Power: Ο ηθοποιός του Γκόλουμ μιλά για τη σειρά - “Την απόλαυσα πάρα μα πάρα πολύ“

Ο Andy Serkis εκφράζει τις εντυπώσεις του για την 1η σεζόν της σειράς του Amazon Prime
04 Νοεμβρίου 2022 17:29
The Rings of Power: Ο ηθοποιός του Γκόλουμ μιλά για τη σειρά - “Την απόλαυσα πάρα μα πάρα πολύ“

Η 1η σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power δίχασε κοινό και κριτικούς και φυσικά έχει αποτελέσει σημείο διαμάχης για τους fans του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Τώρα ένα από τα πιο λατρεμένα πρόσωπα της τριλογίας του Peter Jackson, ο ηθοποιός Andy Serkis που ενσάρκωσε τον Γκόλουμ, εξέφρασε την άποψή του για την υπερπαραγωγή της Amazon. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για την αφήγηση του audiobook του Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν, το Collider τον ρώτησε τις εντυπώσεις του από την 1η σεζόν. Είπε σε γενικές γραμμές ότι τη βρήκε απίστευτα ελκυστικό" και το απόλαυσε "πάρα μα πάρα πολύ". 

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε: 

Ναι, την είδα και πραγματικά, μόλις καταλάβεις τους κανόνες της, και πόσο πιστό είναι στην τριλογία και στην αίσθηση της μουσικής της τριλογίας από τον Howard Shore για την εναρκτήρια σκηνή, κ.λπ., την βρήκα απίστευτα ενδιαφέρουσα και την απόλαυσα πάρα μα πάρα πολύ. Και επίσης, επειδή είχα κάνει μια ηχογράφηση του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και είχα διαβάσει τα παραρτήματα και έπρεπε να τα διαβάσω φωναχτά, ήμουν αρκετά ενημερωμένη για το πού θα πήγαινε, πράγμα που ήταν υπέροχο, και ήταν πολύ χρήσιμο επειδή θα διαβάσω - μην το πείτε σε κανέναν - και το Σιλμαρίλιον. Οπότε το ακούσατε αυτό πρώτοι. Ναι, οπότε πραγματικά το απόλαυσα πάρα πολύ.

Όσο για το "The Rings of Power" αυτό μας μεταφέρει στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Το cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo Netflix ήθελε να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλά Marvel και φρίκαρε την οικία του Τόλκιν   

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία. Τις εντυπώσεις μας για την 1η σεζόν του The Rings of Power, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. 

Επειδή τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024.