Θα εμφανιστεί ο Superman στην 4η σεζόν του Titans;

Οι δηλώσεις του showrunner αφήνουν πολλά hints
03 Νοεμβρίου 2022 23:37
Θα εμφανιστεί ο Superman στην 4η σεζόν του Titans;

Η 4η σεζόν του TITANS θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στην Αμερική και αυτός ο κύκλος θα φέρει νέους χαρακτήρες στην οθόνη σας όπως τον Sebastian Blood aka Brother Blood που θα τον υποδυθεί ο Joseph Morgan.

Αυτή η σεζόν, ωστόσο, θα εστιάσει και στον Conner Kent aka Superboy, ο οποίος δημιουργήθηκε από το DNA του Superman. O Superboy θα συναντηθεί με τον Luthor σε αυτή τη σεζόν και θα δείτε τη σχέση τους να ξεδιπλώνεται. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να μπει στη σειρά και ο Superman;

Μιλώντας στο ScreenRant, ο showrunner, Greg Walker ρωτήθηκε αν θα μπει στη σειρά και ο Superman:

Λοιπόν, θα μας άρεσε και νομίζω ότι είναι μια ιστορία με την οποία η εκπομπή μας ασχολείται συχνά. Ξέρετε με πατέρες και γιους. Αισθάνομαι ότι θα ήταν κάτι πολύ μεγάλο αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε και θα κάναμε πολλά αν γινόταν. Προς το παρόν, αφήνουμε το DC Universe να εγκατασταθεί. Θα έχουμε hints για τον Superman και θα υπάρξουν κι άλλα. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν. Είναι κάτι που θα μας άρεσε και ελπίζουμε μια μέρα να γίνει.

Η 4η σεζόν του Titans θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στις ΗΠΑ με τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ την 1η του Δεκεμβρίου θα έρθει το 3ο επεισόδιο και μετά θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα στο HBO Max. Επίσης, μάθαμε πως θα υπάρξει και ένα μικρό «break» κάποια στιγμή και η σειρά θα επιστρέψει και πάλι με τα τελευταία επεισόδια μέσα στο 2023.

Το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Brenton Thwaites ως Nightwing/Dick Grayson, Anna Diop ως Starfire/Kory Anders, Teagan Croft ως Raven/Rachel Roth, Ryan Potter ως Beast Boy/Gar Logan, Conor Leslie ως Wonder Girl/Donna Troy και Joshua Orpin ως Superboy/Conner. Ως νέο μέλος έχουμε και τον Joseph Morgan ως Brother Blood/Sebastian Blood.

Titans: Δείτε το παράξενο και ατμοσφαιρικό βίντεο από την 4η σεζόν

Το Titans είναι μια δημιουργία των Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Ο Berlanti είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Arrowverse του CW, η οποία περιλαμβάνει τα Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Batwoman, Superman & Lois, καθώς και το Doom Patrol του HBO Max. Ο Goldsman έγραψε στο παρελθόν το σενάριο για το Batman Forever (1995) του Joel Schumacher και για το Batman & Robin (1997), όπου ο Chris O'Donnell υποδυόταν τον Robin.

Η 4η σεζόν του Titans θα κάνει πρεμιέρα σήμερα 3 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο HBO Max.

Tags: