Dead to Me Season 3: Trailer, ημερομηνία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η 3η σεζόν θα είναι και η τελευταία
03 Νοεμβρίου 2022 21:22
Dead to Me Season 3: Trailer, ημερομηνία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Netflix ετοιμάζεται για την 3η και τελευταία σεζόν σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του. Ο λόγος γίνεται για το “Dead to Me” ή αλλιώς “Έχεις Πεθάνει για Μένα”, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας αυτόν τον μήνα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η 3η σεζόν θα ολοκληρώσει την ιστορία και όπως λέει η σύνοψη του Netflix: Όλοι οι δρόμοι οδήγησαν εδώ. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση έχει ακόμα «ζουμί» και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέους μπελάδες. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το trailer που θα δείτε παρακάτω.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Μια οξύθυμη χήρα, ενώ ψάχνει τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άντρα της, γίνεται φίλη με μία εκκεντρική οπτιμίστρια που δεν είναι ακριβώς αυτή που φαίνεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Dead to Me έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα αγαπήθηκε και από το κοινό με 30 εκατομμύρια νοικοκυριά να το έχουν παρακολουθήσει τον πρώτο μήνα προβολής του και κατατάσσεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της υπηρεσίας.

Ποιοι παίζουν στη σειρά;

Η βραβευμένη με EMMY, Christina Applegate, επιστρέφει ως Jen Harding, καθώς και η Linda Cardellini ως Judy Hale. Παίζουν επίσης οι James Marsden, Sam McCarthy, Diana-Maria Riva, Natalie Morales, Marc Evan Jackson, Keong Sim, Telma Hopkins, Yolanda, Brandon Scott, Luke Roessler, Max Jenkins και Garret Dillahunt.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν;

Η 3η σεζόν του Dead to Me θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.